Măsline coapte de portocale și rozmarin

Măslinele coapte de portocale și rozmarin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 2.09 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 346 calorii, 2G de proteine, și 34G de grăsime per portie. Această rețetă servește 3. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de măsline, pătrunjel, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Măsline marinate cu rozmarin, Chili roșu, portocaliu și boia de ardei, Coapte, anghinare cu ceapă, lămâie, măsline Kalamatan și rozmarin, și Măsline coapte cu portocale și bay pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Amestecați măslinele împreună cu vinul, sucul de portocale, uleiul de măsline și usturoiul într-un vas de copt de 9x13 inci. Nestle crengute de rozmarin în măsline.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute, amestecând la jumătatea coacerii.
Îndepărtați și aruncați crengutele de rozmarin, apoi amestecați pătrunjelul, oregano, coaja de portocală și fulgii de ardei roșu.
Serviți cald sau răciți măslinele și folosiți-le pentru a adăuga o salată.