Mănâncă pentru opt dolari: supă de năut cu pesmet prăjit

Mănâncă pentru opt dolari: supă de năut cu pesmet prăjit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați să mâncați pentru opt dolari: supă de năut cu pesmet prăjit. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.03 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 440 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână sare și piper, naut, escarolă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Încercați Mănâncă Pentru Opt Dolari: Supă De Năut Și Salată De Morcovi, Paste de dovlecei delicata prăjită cu arțar și dovlecei de năut cu pesmet de Gremolata de dovleac prăjit, și Mănâncă pentru opt dolari: sandvișuri de macrou prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Întindeți firimiturile de pâine pe o foaie de copt, aruncați cu un glug de ulei de măsline (1-2 linguri) și întindeți din nou uniform. Prăjiți timp de 5 până la 10 minute, amestecând la fiecare câteva minute, până când firimiturile sunt aurii și parfumate. Fii cu ochii pe ei în timp ce amesteci, pentru că pot începe să ardă destul de repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
În timp ce pesmetul se prăjește, încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
4
Adăugați ceapa tocată și gătiți, amestecând ocazional, până când se înmoaie și începe să capete o culoare, 10-15 minute în funcție de oală și căldură. Se amestecă pimentonul sau chimenul, dacă se folosește, împreună cu puțină sare și piper și usturoiul și se fierbe încă aproximativ un minut. Dacă aveți o sticlă de vin deschisă, adăugați acum un glug și gătiți până când s-a evaporat aproape în întregime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pimenton PulberePimenton Pulbere
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Puneți năutul și bulionul lor în cratiță și aduceți la foc mic. Se fierbe ușor câteva minute pentru a se încălzi; apoi amestecați escarola, reveniți la foc mic și gătiți încă 5 minute, până când escarola este suficient de fragedă pentru a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
EscarolaEscarola
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
6
Serviți supa fierbinte acoperită cu o stropire generoasă de pesmet prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Pachet (280 G) De Spanac Congelat Tocat Sau Frunze De Nap Sau 1 Conservă (400 G) De Spanac Sau Frunze De Nap, Scurse1 Pachet (280 G) De Spanac Congelat Tocat Sau Frunze De Nap Sau 1 Conservă (400 G) De Spanac Sau Frunze De Nap, Scurse
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista