Mănâncă pentru opt dolari: supă de năut cu pesmet prăjit

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați să mâncați pentru opt dolari: supă de năut cu pesmet prăjit. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.03 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 440 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână sare și piper, naut, escarolă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Încercați Mănâncă Pentru Opt Dolari: Supă De Năut Și Salată De Morcovi, Paste de dovlecei delicata prăjită cu arțar și dovlecei de năut cu pesmet de Gremolata de dovleac prăjit, și Mănâncă pentru opt dolari: sandvișuri de macrou prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Întindeți firimiturile de pâine pe o foaie de copt, aruncați cu un glug de ulei de măsline (1-2 linguri) și întindeți din nou uniform. Prăjiți timp de 5 până la 10 minute, amestecând la fiecare câteva minute, până când firimiturile sunt aurii și parfumate. Fii cu ochii pe ei în timp ce amesteci, pentru că pot începe să ardă destul de repede.
În timp ce pesmetul se prăjește, încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ceapa tocată și gătiți, amestecând ocazional, până când se înmoaie și începe să capete o culoare, 10-15 minute în funcție de oală și căldură. Se amestecă pimentonul sau chimenul, dacă se folosește, împreună cu puțină sare și piper și usturoiul și se fierbe încă aproximativ un minut. Dacă aveți o sticlă de vin deschisă, adăugați acum un glug și gătiți până când s-a evaporat aproape în întregime.
Puneți năutul și bulionul lor în cratiță și aduceți la foc mic. Se fierbe ușor câteva minute pentru a se încălzi; apoi amestecați escarola, reveniți la foc mic și gătiți încă 5 minute, până când escarola este suficient de fragedă pentru a mânca.
Serviți supa fierbinte acoperită cu o stropire generoasă de pesmet prăjit.