Mănâncă pentru opt dolari: supă de mazăre împărțită Galben Curry

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați să mâncați pentru opt dolari: Ciorba de mazăre galbenă cu curry. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 450 calorii. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână turmeric, iaurt și coriandru de ornat, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Mazăre Împărțită Galben Curry, Supă de mazăre împărțită galben curry cu nucă de cocos condimentată, și Mănâncă pentru opt dolari: supă de mazăre împărțită și cea mai simplă Slaw.
Instrucțiuni
Clătiți mazărea și puneți-le într-un castron mare.
Se toarnă peste apă fierbinte pentru a acoperi cu 1 inch și se lasă să stea 1 oră.
Încălziți untul într-o cratiță grea și mare la foc mediu.
Călește ceapa până devine translucidă, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul, pudra de curry și turmericul și amestecați timp de 1 minut.
Scurgeți mazărea și adăugați în cratiță împreună cu 7 căni de apă, morcovi și sare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la foarte scăzut, acoperiți și fierbeți până când mazărea este foarte fragedă și începe să se destrame, aproximativ 1 oră.
Pureați supa până se omogenizează. (Tocmai am pescuit bucățile de morcov și le-am purificat cu aproximativ jumătate din supă, lăsând restul ușor gros. Dacă doriți să evitați blenderul cu totul, puteți tăia morcovii înainte de a-i adăuga în oală în loc să-i lăsați în bucăți.) Se condimentează cu sare și piper după gust.
Serviți, topping fiecare castron cu o lingură de iaurt și un strop de cilantro.