Mănâncă Pentru Opt Dolari: Supă De Conopidă Prăjită Cu Chimen

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați să mâncați pentru opt dolari: supă de conopidă prăjită cu chimen. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 348 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $3.37 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 76 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Mănâncă pentru opt dolari: supă prăjită de morcov-fenicul, Conopidă Prăjită Cu Parfum De Chimen, și Conopidă prăjită cu chimen și coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Tăiați conopida în flori de 2 inci. Pe o foaie de copt tapetată cu pergament, aruncați conopida cu 1 lingură de ulei, sare și chimen pentru a acoperi. Prăjiți la cuptor până când conopida abia începe să se rumenească, dar are totuși o mică mușcătură, aproximativ 20 de minute.
Într-un cuptor olandez mediu sau o cratiță cu capac, încălziți uleiul rămas pe o flacără medie.
Adăugați ceapa și gătiți până devine translucidă, aproximativ 5 minute.
Se adaugă usturoiul și se sotează pentru un minut suplimentar.
Adăugați conopida, bulionul și un strop de cayenne și aduceți la fierbere. Acoperiți parțial, reduceți focul la mediu și fierbeți până când conopida este foarte fragedă, aproximativ 10 minute.
Pureați supa folosind un blender de imersie sau un blender în picioare. Reveniți în oală și adăugați crema. Subțiați supa după cum este necesar cu stoc suplimentar până când ajungeți la consistența dorită. Gustați pentru condimente și adăugați mai multă sare și cayenne după gust.
Pentru a servi, puneți supa în boluri și garnisiți cu coriandru.