Mănâncă Pentru Opt Dolari: Supă De Conopidă Prăjită Cu Chimen

Mănâncă Pentru Opt Dolari: Supă De Conopidă Prăjită Cu Chimen
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați să mâncați pentru opt dolari: supă de conopidă prăjită cu chimen. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 348 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $3.37 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 76 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Mănâncă pentru opt dolari: supă prăjită de morcov-fenicul, Conopidă Prăjită Cu Parfum De Chimen, și Conopidă prăjită cu chimen și coriandru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați conopida în flori de 2 inci. Pe o foaie de copt tapetată cu pergament, aruncați conopida cu 1 lingură de ulei, sare și chimen pentru a acoperi. Prăjiți la cuptor până când conopida abia începe să se rumenească, dar are totuși o mică mușcătură, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Într-un cuptor olandez mediu sau o cratiță cu capac, încălziți uleiul rămas pe o flacără medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați ceapa și gătiți până devine translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Se adaugă usturoiul și se sotează pentru un minut suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Adăugați conopida, bulionul și un strop de cayenne și aduceți la fierbere. Acoperiți parțial, reduceți focul la mediu și fierbeți până când conopida este foarte fragedă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
7
Pureați supa folosind un blender de imersie sau un blender în picioare. Reveniți în oală și adăugați crema. Subțiați supa după cum este necesar cu stoc suplimentar până când ajungeți la consistența dorită. Gustați pentru condimente și adăugați mai multă sare și cayenne după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Pentru a servi, puneți supa în boluri și garnisiți cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista