Mănâncă pentru opt dolari: Poule au Riz este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 931 calorii, 58G de proteine, și 44G de grăsime. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare kosher, pulpe de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Poule Au Pot, Poule au Pot, și Pui într-o oală (Poule au Pot) cu cartofi și dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți pulpele de pui într-o oală cu ceapa, usturoiul și părțile suplimentare de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
Picior De Pui
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați 2 crenguțe pătrunjel, 1/4 linguriță cimbru uscat, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și 6 căni de apă. Aduceți la foc mic și apoi reglați căldura astfel încât apa abia să buleze. Vrei să gătești puiul extrem de ușor; în oala mea, bulele nu sparg niciodată suprafața, dar pot fi observate crescând în fluxuri foarte mici din lichid. Mențineți această stare timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scoateți pulpele de pui pe o farfurie. Ridicați focul sub oală și lăsați bulionul să fiarbă energic timp de 20 până la 30 de minute; gustați după 20 de minute pentru a vedea dacă este suficient de pui. Când stocul are un gust delicios, opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Pui
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Gatiti jumatate de cana de orez in 1 cana de bulion. În același timp, puneți mazărea congelată într-o cratiță cu 1 frunză de salată, 1/8 linguriță de cimbru uscat, 1/4 linguriță de zahăr și 1 crenguță de pătrunjel; acoperiți și dați focul sub mazăre la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Lăsați mazărea să gătească astfel timp de 20 de minute (aproximativ același timp necesar pentru a găti orezul și lăsați-l să se odihnească), amestecând de câteva ori.
Când pulpele de pui sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, îndepărtați și aruncați pielea. Trageți toată carnea din oase; ar trebui să obțineți 7-8 uncii. Puteți strecura bucățile de carne în oala de stoc pentru a vă menține cald și umed, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Pui
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
În timp ce orezul și mazărea gătesc, faceți sosul. În partea de sus a unui cazan dublu (sau a unui castron așezat peste o oală cu apă clocotită), amestecați gălbenușul de ou și oțetul de vin alb. Adăugați treptat 2/3 cană de pui, amestecând tot timpul. Continuați să amestecați și să gătiți sosul peste apa care fierbe până se îngroașă puțin. (Am gătit și am amestecat timp de 15 minute fără prea multă îngroșare și am decis să servesc sosul în starea sa netedă, dar liberă, deoarece avea deja un gust bun.) Gust și condimente corecte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Alb
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Serviți bucățile de pui deasupra orezului cu un bol cu sos, încă fierbinte, pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
10
Încingeți puiul cu pătrunjel tocat, dacă doriți; mă grăbeam prea mult. Pentru a fi foarte francezi, serviți mazărea ca fel propriu, după pui, în loc să-i faceți să împartă o farfurie. Aruncați salata rămasă și frunzele de pătrunjel tocate grosier cu o vinaigretă simplă pentru salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime