Mănâncă pentru opt dolari: Pizza Mozzarella afumată cu Radicchio și gem de ceapă

Mănâncă pentru opt dolari: Pizza Mozzarella afumată cu Radicchio și gem de ceapă
Rețeta mănâncă pentru opt dolari: Pizza Mozzarella afumată cu Radicchio și gem de ceapă ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 2 porții cu 1120 calorii, 35g de proteine, și 56G de grăsime fiecare. Pentru $5.65 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 175 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, oțet de vin, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Penne cu rucola ofilită, Radicchio și Mozzarella afumată, Risotto Rosso de Andrew Carmellini cu vin roșu, Radicchio și Mozzarella afumată, și Pizza Cu Cârnați, Radicchio Și Mozzarella pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ceapa, untul, zahărul și sarea într-o cratiță mică cu un capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se sotează la foc mediu-mic, acoperit, timp de 20 de minute, amestecând ocazional. Descoperiți, adăugați vinul și oțetul și continuați să gătiți la foc mediu, amestecând puțin mai des, până când nu mai rămâne lichid și ceapa este moale și caramelizată, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Lăsați gemul să ajungă la temperatura camerei, apoi transferați-l într-un recipient etanș și păstrați-l la frigider până la 3 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
4
Prăjiți radicchio: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Aruncați radicchio cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Aranjați pe o foaie de copt tapetată cu pergament și prăjiți la cuptor până se ofilesc și se fierbe, aproximativ 15 minute. Pune deoparte. (Acest lucru se poate face cu 1 zi înainte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Ridicați căldura cuptorului la 500 F. Împărțiți aluatul de pizza în jumătate și rulați sau întindeți fiecare în discuri subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Ungeți aluatul cu uleiul de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Presărați brânza peste pizza, punctați cu gem de ceapă și aranjați radicchio deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
GemGem
8
Coaceți la cuptor aproximativ 10 minute, până când pizza este crustă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Tăiați în felii sau serviți fiecare individual pe farfurii.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Revista