Mămăligă-Ragut De Cârnați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Ragu de mămăligă-cârnați. Această rețetă face 4 porții cu 150 de calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ardei gras, cimbru, cârnați și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Rondele de mămăligă cu Ragou de cârnați, Mămăligă brânză cu ragou de cârnați, și Mamaliga cu crusta de parmezan cu carnati-Rago de ciuperci 6ult pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați carcasele din cârnații italieni și combinați cu ardei gras, porumb, ceapă și ciuperci într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand frecvent, 7 minute sau pana cand carnatul se marunteste si se rumeneste. Pune deoparte.
Presărați o parte a fiecărei felii de mămăligă cu cimbru și piper măcinat.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; gatiti 4 minute sau pana se rumeneste. Acoperiți blaturile de felii cu spray de gătit; întoarceți și gătiți 2 minute sau până se rumenesc.
Puneți 1/2 cană de amestec de cârnați pe fiecare farfurie de servire; se acoperă cu 2 felii de mămăligă, cu cimbru în sus.