Polenta prăjită la tigaie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 239 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 93 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de salvie, țelină, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Mămăligă de pui la grătar cu ou prăjit, Mămăligă de năut prăjită (panelle), și Prajit Garbanzo Polenta-Panelle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți 1/4 cană de unt într-un cuptor olandez la foc mediu; se adaugă ceapa, țelina și usturoiul și se fierbe 3 până la 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
țelină
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați bulion și aduceți la fierbere; amestecați treptat făina de porumb și următoarele 3 ingrediente. Reduceți căldura la minim și gătiți, amestecând des, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Bulion
3
Se ia de pe foc și se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
4
Se toarnă amestecul într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci; acoperiți și răciți 3 până la 12 ore sau până când este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Tăiați mămăliga În 12 triunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
6
Topiți 1 Lingură. unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați 3 triunghiuri de mămăligă și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
8
Transferați într-un vas de servit și păstrați-l la cald. Repetați procedura cu polenta rămasă și 3 linguri. unt.