Mămăligă portocalie de sânge cu susul în jos-tort cu CR biciuit fra fra fra fra

Blood Orange Polentan cu susul în jos-tort cu frisca Cr Aproxume fra fra ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 81 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 251 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 90 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți CR aproxormme fra aprox.che, portocale de sânge, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Încercați Blood Orange Polentan cu susul în jos-tort cu CR Frămpermincme fra Framincroche, Budinca de caramele lipicioase cu portocale de sânge, mandarină și CR Fromformme fra fra Grosche, și Tort cu pere și nuc cu capul în jos cu CR Frommormme fra Fram pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Combinați 6 lingurizahăr și 3 linguri de apă într-o tigaie rezistentă la cuptor cu diametrul de 10 inci, cu diametrul de 8 inci de jos și laturile înalte de 2 1/2 inci.Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul.Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până lasiropul este chihlimbar auriu (nu chihlimbar închis),ocazional perindând părțile laterale ale skilletcu perie de patiserie umedă și tigaie învolburată,aproximativ 4 minute.
Scoateți tigaia din căldură și bateți 2 linguri de unt încaramel. Pune deoparte.
Tăiați ambele capete rotunjite ale fiecăruiaportocaliu, astfel încât capetele să fie uniforme și plate. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați portocalele în cercuri cu grosimea de 1/16 până la 1/8 inch.
Îndepărtați și aruncați oricesemințe. Aranjați felii de portocale, suprapuse ușor, în cercuri concentrice deasupra caramelului în partea de jos a tigaiei.
Bateți făina, mămăliga,praful de copt și sarea kosher grosieră într-un castron mediupentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți 3/4 cană zahăr, rămânând 6 linguri temperatura camerei unt și vanilie într-un alt castron mediu până când este ușor și pufos.
Adăugați ouăgălbenușuri 1 la un moment dat, bătând bine după fiecareadăugare.
Adăugați amestecul de făină în 3 adaosurialternativ cu laptele în 2 adaosuri, bătândbatter doar până la încorporare.
Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile de ou într-un castron mare până se formează vârfuri moi.
Adăugați restul de 1 lingură de zahăr și batețipână când este rigid, dar nu uscat. Îndoiți 1/3 de albușuri de ou în aluat pentru a ușura, apoi pliați în albușuri de ou rămase în 2 adaosuri. Aruncați bătătorullinguri mari deasupra feliilor de portocale în tigaie,apoi răspândiți uniform.
Coaceți tortul până când testerul este introdus încentrul iese curat, aproximativ 45 de minute.Tort rece în tigaie 10 minute. Rulațicuțit mic în jurul tortului pentru a slăbi.
Placeplatter deasupra tigaie. Folosind mănuși de cuptor, țineți platter și tigaie ferm împreună și inversați, permițând tortului să se așeze pe platou.Rearanjați orice felii de portocale care ar putea aveadeveniți dislocate. Tort rece complet latemperatura camerei.
Folosind mixer electric, bate CR rece fra fra fra rece 2 linguri de zahăr într-un castron mediupână când amestecul se îngroașă.
Se taie tort în pene și se servește withdollop de CR fra frommormme fra frommincroche biciuit.
* Disponibil la majoritatea supermarketurilor și la magazinele de produse alimentare de specialitate.