Mămăligă portocalie de sânge cu susul în jos-tort cu CR biciuit fra fra fra fra

Mămăligă portocalie de sânge cu susul în jos-tort cu CR biciuit fra fra fra fra
Blood Orange Polentan cu susul în jos-tort cu frisca Cr Aproxume fra fra ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 81 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 251 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 90 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți CR aproxormme fra aprox.che, portocale de sânge, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Încercați Blood Orange Polentan cu susul în jos-tort cu CR Frămpermincme fra Framincroche, Budinca de caramele lipicioase cu portocale de sânge, mandarină și CR Fromformme fra fra Grosche, și Tort cu pere și nuc cu capul în jos cu CR Frommormme fra Fram pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați 6 lingurizahăr și 3 linguri de apă într-o tigaie rezistentă la cuptor cu diametrul de 10 inci, cu diametrul de 8 inci de jos și laturile înalte de 2 1/2 inci.Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul.Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până lasiropul este chihlimbar auriu (nu chihlimbar închis),ocazional perindând părțile laterale ale skilletcu perie de patiserie umedă și tigaie învolburată,aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
TigaieTigaie
3
Scoateți tigaia din căldură și bateți 2 linguri de unt încaramel. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
4
Tăiați ambele capete rotunjite ale fiecăruiaportocaliu, astfel încât capetele să fie uniforme și plate. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați portocalele în cercuri cu grosimea de 1/16 până la 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
5
Îndepărtați și aruncați oricesemințe. Aranjați felii de portocale, suprapuse ușor, în cercuri concentrice deasupra caramelului în partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Bateți făina, mămăliga,praful de copt și sarea kosher grosieră într-un castron mediupentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți 3/4 cană zahăr, rămânând 6 linguri temperatura camerei unt și vanilie într-un alt castron mediu până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher GrosierăSare Kosher Grosieră
Praf De CoptPraf De Copt
MamaligaMamaliga
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
7
Adăugați ouăgălbenușuri 1 la un moment dat, bătând bine după fiecareadăugare.
8
Adăugați amestecul de făină în 3 adaosurialternativ cu laptele în 2 adaosuri, bătândbatter doar până la încorporare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
9
Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile de ou într-un castron mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Adăugați restul de 1 lingură de zahăr și batețipână când este rigid, dar nu uscat. Îndoiți 1/3 de albușuri de ou în aluat pentru a ușura, apoi pliați în albușuri de ou rămase în 2 adaosuri. Aruncați bătătorullinguri mari deasupra feliilor de portocale în tigaie,apoi răspândiți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Coaceți tortul până când testerul este introdus încentrul iese curat, aproximativ 45 de minute.Tort rece în tigaie 10 minute. Rulațicuțit mic în jurul tortului pentru a slăbi.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
CuțitCuțit
12
Placeplatter deasupra tigaie. Folosind mănuși de cuptor, țineți platter și tigaie ferm împreună și inversați, permițând tortului să se așeze pe platou.Rearanjați orice felii de portocale care ar putea aveadeveniți dislocate. Tort rece complet latemperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor MittCuptor Mitt
TigaieTigaie
1
Folosind mixer electric, bate CR rece fra fra fra rece 2 linguri de zahăr într-un castron mediupână când amestecul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se taie tort în pene și se servește withdollop de CR fra frommormme fra frommincroche biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
3
* Disponibil la majoritatea supermarketurilor și la magazinele de produse alimentare de specialitate.
4
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista