Mămăligă moale cu Portobello și Treviso la grătar
Mămăligă moale cu Portobello la grătar și Treviso necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 6,39 USD per porție , primești o garnitură care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 564 de calorii , 14 g de proteine și 35 g de grăsime per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Mergeți la magazin și luați ciuperci portobello, maghiran, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 73% , acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlete de porc la grătar cu saramură rapidă cu Treviso și glazură balsamică , Cotlete de porc la grătar la gratar rapid cu saramură Treviso și glazură balsamică și Bisteccan alla Florentine cu sos de friptură balsamic-rozmarin și Treviso la grătar cu Gorgonzola .
Instrucțiuni
Se taie radicchio pe lungime și se pune într-o tavă de sticlă pentru cuptor.
Scoateți picioarele portobellos. Împărțiți și puneți picioarele și capacele în același vas. Într-un castron mic, amestecați oțetul, usturoiul, anșoa, maghiranul și uleiul de măsline.
Se toarnă peste radicchio și portobellos și se lasă să stea o oră.
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți apa până la fierbere.
Stropiți mămăliga într-un jet subțire, amestecând constant, până când toată mămăliga este încorporată și amestecul începe să se îngroașe. Treceți pe o lingură de lemn, trageți focul și continuați să amestecați până se devine ca o pastă.
Adăugați stracchino, amestecați și stingeți focul.
Puneți portobellos și radicchio pe grătar și gătiți până se carbonizează ușor pe o parte, aproximativ 4 până la 5 minute, apoi întoarceți. Mai gătiți încă 3 până la 4 minute și scoateți, trageți în marinată și treceți în jurul perimetrului unui platou mare.
Turnati mamaliga in centru si serviti.