Mămăligă moale cu Portobello și Treviso la grătar

Mămăligă moale cu Portobello și Treviso la grătar
Mămăligă moale cu Portobello la grătar și Treviso necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 6,39 USD per porție , primești o garnitură care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 564 de calorii , 14 g de proteine și 35 g de grăsime per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Mergeți la magazin și luați ciuperci portobello, maghiran, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 73% , acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlete de porc la grătar cu saramură rapidă cu Treviso și glazură balsamică , Cotlete de porc la grătar la gratar rapid cu saramură Treviso și glazură balsamică și Bisteccan alla Florentine cu sos de friptură balsamic-rozmarin și Treviso la grătar cu Gorgonzola .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Apă Plus 2 Linguri De Sare4 Căni De Apă Plus 2 Linguri De Sare
2
Se taie radicchio pe lungime și se pune într-o tavă de sticlă pentru cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
3
Scoateți picioarele portobellos. Împărțiți și puneți picioarele și capacele în același vas. Într-un castron mic, amestecați oțetul, usturoiul, anșoa, maghiranul și uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
MaghiranMaghiran
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă peste radicchio și portobellos și se lasă să stea o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
5
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți apa până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Stropiți mămăliga într-un jet subțire, amestecând constant, până când toată mămăliga este încorporată și amestecul începe să se îngroașe. Treceți pe o lingură de lemn, trageți focul și continuați să amestecați până se devine ca o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Adăugați stracchino, amestecați și stingeți focul.
8
Puneți portobellos și radicchio pe grătar și gătiți până se carbonizează ușor pe o parte, aproximativ 4 până la 5 minute, apoi întoarceți. Mai gătiți încă 3 până la 4 minute și scoateți, trageți în marinată și treceți în jurul perimetrului unui platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Turnati mamaliga in centru si serviti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista