Mămăligă moale cu Portobello la grătar și Treviso necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 6,39 USD per porție , primești o garnitură care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 564 de calorii , 14 g de proteine și 35 g de grăsime per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Mergeți la magazin și luați ciuperci portobello, maghiran, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 73% , acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlete de porc la grătar cu saramură rapidă cu Treviso și glazură balsamică , Cotlete de porc la grătar la gratar rapid cu saramură Treviso și glazură balsamică și Bisteccan alla Florentine cu sos de friptură balsamic-rozmarin și Treviso la grătar cu Gorgonzola .
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Apă Plus 2 Linguri De Sare
2
Se taie radicchio pe lungime și se pune într-o tavă de sticlă pentru cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri Sare
3
Scoateți picioarele portobellos. Împărțiți și puneți picioarele și capacele în același vas. Într-un castron mic, amestecați oțetul, usturoiul, anșoa, maghiranul și uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Maghiran
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă peste radicchio și portobellos și se lasă să stea o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
Apa Plus 2 Linguri Sare
5
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți apa până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Stropiți mămăliga într-un jet subțire, amestecând constant, până când toată mămăliga este încorporată și amestecul începe să se îngroașe. Treceți pe o lingură de lemn, trageți focul și continuați să amestecați până se devine ca o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Adăugați stracchino, amestecați și stingeți focul.
8
Puneți portobellos și radicchio pe grătar și gătiți până se carbonizează ușor pe o parte, aproximativ 4 până la 5 minute, apoi întoarceți. Mai gătiți încă 3 până la 4 minute și scoateți, trageți în marinată și treceți în jurul perimetrului unui platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
Apa Plus 2 Linguri Sare
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime