Mămăligă, legume prăjite și chipsuri de parmezan cu piper

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru cutia de rețete, mămăligă, legume prăjite și chipsuri de parmezan cu piper ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 574 calorii, 15g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de suc de lămâie, mămăligă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la BBC Good Food are 105 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mămăligă cu roșii proaspete și chipsuri de parmezan / mămăligă ușor de făcut, Legume Prăjite Cu Mămăligă, și Supă de busuioc de roșii prăjite cu chipsuri de parmezan.
Instrucțiuni
Pentru a face chipsurile, reduceți cuptorul la 200C / 180C fan / gas mark
Condimentați parmezanul ras cu un vârf mare de piper negru și împrăștiați uniform pe o tavă de copt acoperită cu o foaie de silicon sau hârtie rezistentă la grăsime ușor unsă și coaceți timp de 5 minute, până se rumenesc, dar nu se rumenesc. După răcire timp de cinci minute, rupeți în bucăți clare cu degetele.
Rotiți cuptorul până la 220C/ 200C fan / gas mark
Aruncați bucățile de dovlecei și sfeclă roșie în sucul de lămâie și ulei, condimentați ușor cu sare și piper și coaceți într-o formă de prăjire timp de 20 de minute.
Adăugați pene de ceapă și continuați să coaceți încă 25 de minute.
Între timp, aduceți un litru de apă, sare și jumătate de unt la foc mic într-o oală mare, apoi adăugați încet mămăliga într-un jet fin, amestecând tot timpul. Continuați să fierbeți la foc mic timp de 35 de minute (sau conform instrucțiunilor dacă utilizați polenta quick cook), amestecând des pentru a preveni lipirea de fund. Mămăliga trebuie să fie îngroșată, dar încă moale în acest moment. Dacă începe să se usuce prea mult, adăugați o cană de apă. Când este gătit, amestecați restul de unt, parmezanul și Taleggio și un vârf de piper alb.
Pentru a servi, lingurați mămăliga peste o scândură sau pe farfurii, împrăștiați peste legume și orice sucuri de prăjire, apoi racheta și cimbru. Puneți chipsurile de parmezan între legume și mâncați fierbinte.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru Crisp. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "