Mămăligă la grătar cu Marinara, parmezan și busuioc

Mămăligă la grătar cu Marinara, parmezan și busuioc
Polenta la grătar cu Marinara, parmezan și busuioc este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 507 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 137 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de piper, unt, tip de foc: direct și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina de porumb galbenă, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Din Făină De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Salată de legume la grătar cu mămăligă parmezană de busuioc, Parmezan Crusted Marinara Brânză Triplă La Grătar, și Creveți Lola și parmezan mămăligă cu Concasse de busuioc de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul de pui la fiert într-o cratiță medie la foc mare. Bateți încet făina de porumb. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când amestecul s-a îngroșat, 30 până la 45 de minute, amestecând ocazional. Se amestecă 1/2 cană de parmezan și unt. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Se toarnă mămăligă într-o tigaie rotundă de 10 inci și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Acoperiți cu folie de plastic și puneți-l la frigider până când este complet răcit și ferm, 2 până la 3 ore sau până la noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
3
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Alternativ, setați toate arzătoarele pe un grătar cu gaz la foc mediu. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți Mămăliga din tigaie și tăiați-o în 8 felii egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Ungeți feliile pe ambele părți cu ulei de măsline și puneți-le pe grătar. Gatiti pana se rumeneste mamaliga, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Transferați mămăliga într-un platou. Completați fiecare felie cu o păpușă de sos marinara, chiffonadă de busuioc și o stropire de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
7
Serviți imediat în timp ce este cald.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista