Mămăligă la grătar cu Marinara, parmezan și busuioc

Polenta la grătar cu Marinara, parmezan și busuioc este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 507 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 137 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de piper, unt, tip de foc: direct și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina de porumb galbenă, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Din Făină De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Salată de legume la grătar cu mămăligă parmezană de busuioc, Parmezan Crusted Marinara Brânză Triplă La Grătar, și Creveți Lola și parmezan mămăligă cu Concasse de busuioc de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul de pui la fiert într-o cratiță medie la foc mare. Bateți încet făina de porumb. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când amestecul s-a îngroșat, 30 până la 45 de minute, amestecând ocazional. Se amestecă 1/2 cană de parmezan și unt. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se toarnă mămăligă într-o tigaie rotundă de 10 inci și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Acoperiți cu folie de plastic și puneți-l la frigider până când este complet răcit și ferm, 2 până la 3 ore sau până la noapte.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Alternativ, setați toate arzătoarele pe un grătar cu gaz la foc mediu. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Scoateți Mămăliga din tigaie și tăiați-o în 8 felii egale.
Ungeți feliile pe ambele părți cu ulei de măsline și puneți-le pe grătar. Gatiti pana se rumeneste mamaliga, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați mămăliga într-un platou. Completați fiecare felie cu o păpușă de sos marinara, chiffonadă de busuioc și o stropire de parmezan.
Serviți imediat în timp ce este cald.