Mămăligă de vită cu ciuperci a mamei

Mămăligă de vită cu ciuperci a mamei
Mămăliga de vită cu ciuperci a mamei este o fără gluten farfurie. Această rețetă servește 8 și costă 3,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 531 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, uleiul de struguri, pătrunjelul cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Muschiulet De Vita Cu Ciuperci, Carne de vită cu sos de ciuperci, și Muschiulet de vita cu sos de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Condimentați filetul de vită prăjit generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3
Încălziți 1 lingură de ulei de struguri într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați carnea de vită în tigaie și gătiți, întorcând ocazional până când carnea de vită se rumeneste pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Transferați carnea de vită pe o foaie de copt. Prăjiți la cuptor până când un termometru introdus în centrul cărnii de vită înregistrează 120 de grade F pentru mediu-rar, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Transferați carnea de vită pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri ulei de struguri la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se adaugă ciupercile și se sotează până se rumenesc și ușor crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
9
Într-o tigaie separată, la temperatură ridicată, rumeniți slănina tocată până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Scoateți slănina din tigaie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Se toarnă cea mai mare parte a grăsimii de slănină, rezervând unele în tigaie. În aceeași tigaie, încălziți grăsimea de slănină la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați ceapa și gătiți ceapa până se înmoaie și se fierbe, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
13
Într-o cratiță mare, combinați ciupercile fierte, slănina, ceapa și smântâna și aduceți la foc mic la foc mediu. Se fierbe timp de 15 minute sau până când crema se îngroașă. Se amestecă pătrunjelul tocat (rezervând ceva pentru garnitură) și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
14
Tăiați subțire filetul de vită și transferați-l într-un platou de servire încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
15
Se toarnă sosul cald de ciuperci deasupra și se garnisește cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista