Mămăligă de vită cu ciuperci a mamei
Mămăliga de vită cu ciuperci a mamei este o fără gluten farfurie. Această rețetă servește 8 și costă 3,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 531 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, uleiul de struguri, pătrunjelul cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Muschiulet De Vita Cu Ciuperci, Carne de vită cu sos de ciuperci, și Muschiulet de vita cu sos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Condimentați filetul de vită prăjit generos cu sare și piper.
Încălziți 1 lingură de ulei de struguri într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați carnea de vită în tigaie și gătiți, întorcând ocazional până când carnea de vită se rumeneste pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Transferați carnea de vită pe o foaie de copt. Prăjiți la cuptor până când un termometru introdus în centrul cărnii de vită înregistrează 120 de grade F pentru mediu-rar, aproximativ 35 de minute.
Transferați carnea de vită pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute.
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri ulei de struguri la foc mediu-mare.
Se adaugă ciupercile și se sotează până se rumenesc și ușor crocante.
Într-o tigaie separată, la temperatură ridicată, rumeniți slănina tocată până când este crocantă.
Scoateți slănina din tigaie și dați deoparte.
Se toarnă cea mai mare parte a grăsimii de slănină, rezervând unele în tigaie. În aceeași tigaie, încălziți grăsimea de slănină la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa și gătiți ceapa până se înmoaie și se fierbe, aproximativ 8 minute.
Într-o cratiță mare, combinați ciupercile fierte, slănina, ceapa și smântâna și aduceți la foc mic la foc mediu. Se fierbe timp de 15 minute sau până când crema se îngroașă. Se amestecă pătrunjelul tocat (rezervând ceva pentru garnitură) și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Tăiați subțire filetul de vită și transferați-l într-un platou de servire încălzit.
Se toarnă sosul cald de ciuperci deasupra și se garnisește cu pătrunjel tocat.