Nevoie de o curs principal fără gluten? Polenta cu Kale, fasole și cârnați ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 395 calorii, 23g de proteine, și 15g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lacinato kale, fulgi de chile, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Mezeluri si Kale saut 9 cu mamaliga, Varză înăbușită, cârnați și mămăligă cremoasă, și Fasole cu varză și cârnați portughezi pentru rețete similare.