Mămăligă cu rozmarin și parmezan

Polenta cu rozmarin și parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 242 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 56 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de sare și piper, usturoi, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Rozmarin - Parmezan Mamaliga, Mamaliga cu rosii proaspete si chipsuri de parmezan / mamaliga Made Easy, și Carne de porc cu mămăligă de rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, aduceți la fiert bulionul de pui, apa, laptele, usturoiul, rozmarinul și sarea. Amestecați treptat făina de porumb, puneți focul la mediu-scăzut și fierbeți amestecul de făină de porumb până când este gros și cremos, amestecând des pentru a preveni bulgări, aproximativ 15 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă parmezanul până se combină bine.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o caserolă de 2 litri. Puneți polenta în caserola pregătită, adăugând mai multă brânză parmezană, dacă doriți.
Presărați blatul cu sare și piper.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când polenta se fierbe și se rumenesc deasupra, aproximativ 30 de minute.