Mămăligă Cu Ierburi "Cartofi Prăjiți"
Rețeta mămăligă cu ierburi "cartofi prăjiți" este gata în aproximativ 5 ore și este cu siguranță un excelent fără gluten și prietenos cu FODMAP opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 81 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 371 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți apă, salvie, mămăligă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi prajiti cu mamaliga cu ciuperci si Anghinare Fricass Corroide, Cartofi Prajiti Mamaliga La Cuptor (Cartofi Prajiti Nu-Cartofi), și Cartofi Prajiti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți un vas de copt pătrat de 8 inci cu ulei.
Combinați apa, mămăliga, ierburile și 3/4 linguriță de sare într-o cratiță medie grea și aduceți la fierbere la foc mediu, amestecând. Reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți, amestecând constant cu o lingură de lemn cu mâner lung, până când mămăliga începe să se îndepărteze de partea tigaiei, 15 până la 20 de minute. Se amestecă brânza și untul până se încorporează, apoi se transferă mămăliga În vasul de copt, răspândind uniform cu o spatulă de cauciuc umezită. Se răcește, neacoperit, până la set, aproximativ 45 de minute.
Preîncălziți broilerul. Tapetați o foaie de copt cu folie și periați cu ulei.
Desfaceți mămăliga, apoi tăiați - o în bețișoare de 16 (aproximativ 4 pe 1 inch).
Ungeți blaturile cu ulei și spațiu uniform pe foaia de copt. Se fierbe aproximativ 4 inci de la căldură până la auriu, 15 până la 20 de minute.
Mămăliga poate fi gătită (dar nu friptă) cu 1 zi înainte și răcită (acoperită odată rece).