Mămăligă cu brânză Gorgonzola

Mămăligă cu brânză Gorgonzola
Polenta cu brânză Gorgonzola necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 54 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 339 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de sare și piper suplimentar, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Mămăligă de ardei roșu cu Gorgonzola, Mămăligă cu Gorgonzolan și migdale, și Mămăligă cu praz și Gorgonzola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 6 căni de apă la fiert într-o cratiță mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați 1 3/4 lingurițe de sare. Treceți treptat în făina de porumb. Reduceți focul și fierbeți până când amestecul se îngroașă și făina de porumb este fragedă, amestecând des, aproximativ 20 de minute. După 10 minute, puteți trece la o lingură de lemn pentru o agitare mai ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Opriți căldura.
4
Adăugați untul, smântâna și Gorgonzola și amestecați până se topește brânza. Se condimentează cu sare și piper suplimentar, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
GorgonzolaGorgonzola
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
5
Transferați mămăliga într-un castron și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Notă: Dacă faceți mămăliga din timp, puneți-o pe un cazan dublu și acoperiți-o cu folie de plastic pentru a o menține caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista