Măduvă și orez

Măduvă și orez
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Măduva și orezul ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 750 calorii, 11g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $3.37 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați orez cu cereale scurte, ghimbir, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Coacere de măduvă umplută, Zdrobit curried marrow, și Măduvă coaptă amatriciana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați orezul brun și apa într-o cratiță de 2 litri. Se aduce la foc mic la foc mic și se amestecă sare după gust, aproximativ 1/2 linguriță. Se fierbe până când orezul este gătit al dente, 45 până la 50 de minute, amestecând ocazional. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se toacă fin ciupercile și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
3
Se face măduva osoasă în tigaia cu sos de 3 litri la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul. Gatiti pana cand ceapa este frageda si translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
5
Adăugați orezul și amestecați până când boabele sunt acoperite cu grăsime și ușor prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
6
Adăugați 3 căni de bulion și apă îmbibată cu ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
7
Adăugați ciupercile. Coborâți focul și fierbeți orezul, amestecând ocazional, până când cea mai mare parte a stocului este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
8
Adăugați încă o ceașcă de stoc și repetați. Orezul ar trebui să aibă un gust ușor crud în acest moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
9
Adăugați mai multă sare după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
10
Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 F. Într-o tigaie superficială, prăjiți oasele măduvei până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De MăduvăOase De Măduvă
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
11
Se presară sare după gust și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
12
Se amestecă orezul brun în orezul alb. Apoi adăugați încă o cană de stoc și amestecați la foc mic până când se absoarbe. Gustați orezul pentru coacere și reglați-l pentru sare. Aveți la îndemână piper negru proaspăt măcinat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
13
Serviți imediat, garnisind cu coriandru sau scallions și cu oasele de măduvă prăjită pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De MăduvăOase De Măduvă
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista