Mâncare pentru doi: Chowder de Quinoa cu spanac, Feta și Scallions
Mâncarea pentru doi: Chowder de Quinoa cu spanac, Feta și Scallions este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 318 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Dacă aveți jalapeno chile, quinoa, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Cina în seara asta: Chowder de Quinoa cu chimen, Feta și spanac, Curat mănâncă spanac și anghinare quinoa caserola, și Salată de spanac și Feta Quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți quinoa și 2 litri de apă într-o oală, aduceți la fierbere, apoi coborâți focul și fierbeți timp de 10 minute. În timp ce se gătește, tăiați legumele și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgeți, economisind lichidul. Măsurați lichidul și adăugați apă pentru a face 6 căni, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Încălziți uleiul într-o oală de supă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați usturoiul și chile. Gatiti aproximativ 30 de secunde, dandu-i o agitare rapida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1 Cană De Usturoi Tocat
5
Adăugați chimenul, 1 linguriță de sare și cartofii și gătiți câteva minute, amestecând frecvent. Nu lăsați usturoiul să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Adăugați apa de quinoa și jumătate de scallions și fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Adăugați quinoa, spanacul și scallionii rămași și fierbeți încă 3 minute. Opriți focul și amestecați feta și coriandrul. Condimentează supa cu piper și ornează cu oul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional