Muștar și păstrăv cu crustă de ierburi
Muștarul și păstrăvul cu crustă de ierburi este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 282 calorii, 38g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $5.15 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, boia de ardei, pene de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Șuncă dublă cu muștar și ierburi, Muștar Și Ierburi Crusted Rack De Miel, și Raft de miel cu crustă de muștar și ierburi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează până se sfărâmă.
Așezați păstrăvul, cu pielea în jos, pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Combinați muștarul și tarhonul; răspândit peste pește.
Presărați pește cu pesmet și boia; acoperiți ușor cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Se servește cu pene de lămâie.