Muștar Nectar De Agave Însămânțat
Mustarul Nectar de Agave însămânțat este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 50 de calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca o băutură. Dacă aveți la îndemână sare, ou, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Margarita Cu Nectar De Agave Amestecat, Ketchup De Nectar De Agave De Casă, și Mușcături de energie cu SunButter și Nectar de Agave.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună muștar uscat, oțet, 2 linguri. apă și nectar de agave într-un bol metalic mediu până la omogenizare. Rece, acoperit, peste noapte.
Puneți uleiul și semințele de muștar într-o tigaie mică și încălziți la foc mediu, acoperite. De îndată ce semințele de muștar încep să apară, aproximativ 3 minute, scoateți-le de pe foc.
Aduceți o cratiță medie umplută cu 1 inch de apă la foc mic. La amestecul de muștar-oțet, adăugați semințe de muștar prăjite în ulei, ou, sare și amidon de porumb și bateți pentru a amesteca. Puneți vasul peste cratiță și gătiți, amestecând constant, până când muștarul se îngroașă, 3 minute.
Faceți înainte: 2 săptămâni, acoperite și răcite.
Imaginația ta este limita atunci când vine vorba de a face muștar aromat. Tot ce aveți nevoie sunt semințe de muștar sau pudră uscată de muștar, iar apoi condimentele depind de dvs.
Semințe de muștar sau pudră de muștar?
Semințe de muștar: utilizați atunci când doriți o textură integrală, crocantă. Cele trei tipuri sunt galben, alias alb (Sinapis alba), cel mai blând și utilizat în principal în muștarul în stil American și pentru decapare; maro (Brassica juncea), zestier și utilizat în muștarul în stil European (cum ar fi Dijon), pentru decapare și în gătitul Indian; și negru (B. nigra), folosit și în mâncarea indiană; sunt interschimbabile cu maro. Semințele trebuie să se înmoaie în lichid timp de 1 până la 2 zile înainte de a face muștar cu ei.
Pudră de muștar: pentru muștar neted și mătăsos. Nu este altceva decât semințe de muștar măcinate, iar cea mai comună marcă este Colman ' s, un amestec de semințe albe și maro.
Se amestecă pulberea cu lichid (cum ar fi apa sau berea) și se lasă să stea peste noapte pentru a se hidrata complet și a dezvolta aroma. Totuși, nu-l lăsați să stea mai mult, altfel va avea un gust dur.