Muștar Nectar De Agave Însămânțat

Muștar Nectar De Agave Însămânțat
Mustarul Nectar de Agave însămânțat este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 50 de calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca o băutură. Dacă aveți la îndemână sare, ou, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Margarita Cu Nectar De Agave Amestecat, Ketchup De Nectar De Agave De Casă, și Mușcături de energie cu SunButter și Nectar de Agave.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună muștar uscat, oțet, 2 linguri. apă și nectar de agave într-un bol metalic mediu până la omogenizare. Rece, acoperit, peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
Pudră De MuștarPudră De Muștar
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Puneți uleiul și semințele de muștar într-o tigaie mică și încălziți la foc mediu, acoperite. De îndată ce semințele de muștar încep să apară, aproximativ 3 minute, scoateți-le de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Lasă să se răcească.
4
Aduceți o cratiță medie umplută cu 1 inch de apă la foc mic. La amestecul de muștar-oțet, adăugați semințe de muștar prăjite în ulei, ou, sare și amidon de porumb și bateți pentru a amesteca. Puneți vasul peste cratiță și gătiți, amestecând constant, până când muștarul se îngroașă, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Faceți înainte: 2 săptămâni, acoperite și răcite.
6
Muștar Personalizat
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
7
Imaginația ta este limita atunci când vine vorba de a face muștar aromat. Tot ce aveți nevoie sunt semințe de muștar sau pudră uscată de muștar, iar apoi condimentele depind de dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
8
Semințe de muștar sau pudră de muștar?
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
9
Fie funcționează.
10
Semințe de muștar: utilizați atunci când doriți o textură integrală, crocantă. Cele trei tipuri sunt galben, alias alb (Sinapis alba), cel mai blând și utilizat în principal în muștarul în stil American și pentru decapare; maro (Brassica juncea), zestier și utilizat în muștarul în stil European (cum ar fi Dijon), pentru decapare și în gătitul Indian; și negru (B. nigra), folosit și în mâncarea indiană; sunt interschimbabile cu maro. Semințele trebuie să se înmoaie în lichid timp de 1 până la 2 zile înainte de a face muștar cu ei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
11
Pudră de muștar: pentru muștar neted și mătăsos. Nu este altceva decât semințe de muștar măcinate, iar cea mai comună marcă este Colman ' s, un amestec de semințe albe și maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
12
Se amestecă pulberea cu lichid (cum ar fi apa sau berea) și se lasă să stea peste noapte pentru a se hidrata complet și a dezvolta aroma. Totuși, nu-l lăsați să stea mai mult, altfel va avea un gust dur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista