Muștar Dijon Din Cereale Integrale
Această rețetă servește 4. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 142 calorii. Această rețetă este plăcută de 99 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, vin, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 96 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ingredientul Secret (muștar Dijon): Filet Mignon cu unt de muștar, Ingredientul Secret (muștar Dijon): salată caldă de fasole verde cu șalotă și muștar, și Dijon-salată de ton cilantro pe pâine integrală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați semințele de muștar, vinul și oțetul într-un castron mic sau recipient, acoperiți și lăsați să se înmoaie la temperatura camerei timp de două zile.
Transferați semințele de muștar și lichidul în borcanul unui blender.
Adăugați sare și zahăr, dacă utilizați, și piure până se formează pastă de muștar, dar semințele întregi rămân în continuare.
Transferați într-un recipient etanș și lăsați să se odihnească la frigider timp de 2 zile înainte de utilizare.