Muștar de soia-Bivol glazurat

Muștar de soia-Bivol glazurat
Bivolul glazurat cu muștar de soia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 2440 calorii, 308g de proteine, și 85g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $95.39 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de susan asiatic, filet de bivol, sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Încercați Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, Miere-Sriracha Aripi De Bivol Glazurate, și Șuncă Glazurată Cu Muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Tăiați sau răzuiți liber și aruncați toate tendoanele fibroase și membrana argintie (dacă există) din filetul de bivol. Rezervați orice resturi de carne pentru alte utilizări. Pentru a face o friptură în formă uniformă, legați - o perfect la 1 1/2-la 2-in. intervale cu un șir de bumbac, tucking capăt subțire de carne sub friptură, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De BizonMuschiulet De Bizon
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Într-un castron mic, amestecați muștar, zahăr brun, sherry, sos de soia, ghimbir și ulei de susan. Frecați carnea peste tot cu o treime din sosul de muștar; rezervați sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Așezați carnea pe un raft plat într - un 12 pe 17 in. tigaie de prăjire. Prăjiți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Periați pentru a acoperi cu o parte din sosul de muștar rezervat. Continuați să prăjiți până când un termometru introdus în cea mai groasă parte a fripturii înregistrează 130 pentru rare (nu gătiți prea mult bivolul sau va fi foarte uscat), cu 10 până la 25 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BizonBizon
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Transferați friptura într-un platou și lăsați să se odihnească într-un loc cald 10 până la 15 minute.
7
Se toarnă sosul de muștar rămas într-un castron mic de servire. Feliați carnea în cruce și oferiți sos pentru a lingura peste fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții1
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista