Muștar Cajun

Muștar Cajun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați muștarul Cajun. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 18 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 13 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână sos fierbinte, ceapă verde, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Scoici arse într-un sos de cremă de muștar Cajun, Sos RAJUN Cajun BBQ - în interiorul multor mall-uri se află restaurante Rajun Cajun, servesc grătar inspirat de Cajun, vă vom arăta cum să faceți acel sos, și Carne de porc frecată cu muștar cu sos de mure-muștar și cartofi prăjiți la cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă muștarul maro picant și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar Brun PicantMuștar Brun Picant
2
Se servește imediat sau se acoperă și se răcește până când este gata de servit. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 3 zile.
3
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit muștarul maro picant al lui Gulden.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar Brun PicantMuștar Brun Picant

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Viontan Albarino. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Vionta Albarino
Vionta Albarino
Un vin alb fin, cu note de galben și câteva sclipiri de verde-auriu. Caracteristicile proeminente ale buchetului sunt mărul verde, banana, kiwi și pepene galben. Pe gust, vinul are acid moale și agreabil, dând loc unui melanj de fructe coapte, piersici, caise și kiwi. Macerarea Lees a creat un corp și o structură cu o mare personalitate. Acest Albarino complex aromatic are un finisaj lung, cu o notă de bittnerness-o caracteristică clasică a soiului. Ideal cu pește și crustacee. Dar, ca vin cu o structură aromatică excelentă și o aciditate bună, este, de asemenea, un vin excelent doar pentru a împărtăși cu prietenii.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista