Mușcături de tort cu unt de arahide și jeleu
O porție conține 119 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 48 și costă 18 cenți pe porție. Un amestec de unt, jeleu de struguri, unt de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Unt De Arahide Și Mușcături De Jeleu, Unt De Arahide Fără Gluten Și Mușcături De Brownie De Jeleu, și Tort Cu Unt De Arahide Și Jeleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. fundurile de grăsime de numai 2 (13x9-inch) tigai cu scurtarea sau spray de gătit. Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și ouă.
Întindeți aluatul uniform în tigăi.
Coaceți 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet în tigăi pe rafturi de răcire. Rulați cuțitul în jurul laturilor tigăilor pentru a slăbi.
Așezați raftul de răcire cu susul în jos peste fiecare tigaie; întoarceți rafturile și tigăile.
Așezați 1 tort pe suprafața de lucru sau pe placa de tăiat; întindeți jeleu de struguri peste tort până la 1/2 inch de margine. Se acoperă cu tortul rămas.
Într-un castron mediu, bateți untul și untul de arahide cu mixerul electric la viteză mare până când sunt cremoase. Adăugați treptat zahăr pudră, bătând la viteză mică până se omogenizează. Bateți cu viteză mare până când este ușor și pufos.
Întindeți glazura peste tort. Se dă la frigider până se întărește glazura, aproximativ 1 oră. Cu cuțitul fierbinte, tăiați tortul în 6 rânduri cu 4 rânduri.
Tăiați fiecare pătrat în diagonală în jumătate. Completați fiecare mușcătură de tort cu 3 alune.