Mușcături de tort cu unt de arahide și jeleu

Mușcături de tort cu unt de arahide și jeleu
O porție conține 119 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 48 și costă 18 cenți pe porție. Un amestec de unt, jeleu de struguri, unt de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Unt De Arahide Și Mușcături De Jeleu, Unt De Arahide Fără Gluten Și Mușcături De Brownie De Jeleu, și Tort Cu Unt De Arahide Și Jeleu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 350 F. fundurile de grăsime de numai 2 (13x9-inch) tigai cu scurtarea sau spray de gătit. Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți aluatul uniform în tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Coaceți 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet în tigăi pe rafturi de răcire. Rulați cuțitul în jurul laturilor tigăilor pentru a slăbi.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
CuțitCuțit
4
Așezați raftul de răcire cu susul în jos peste fiecare tigaie; întoarceți rafturile și tigăile.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
5
Scoateți tigăile.
6
Așezați 1 tort pe suprafața de lucru sau pe placa de tăiat; întindeți jeleu de struguri peste tort până la 1/2 inch de margine. Se acoperă cu tortul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De StruguriJeleu De Struguri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Într-un castron mediu, bateți untul și untul de arahide cu mixerul electric la viteză mare până când sunt cremoase. Adăugați treptat zahăr pudră, bătând la viteză mică până se omogenizează. Bateți cu viteză mare până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Unt De ArahideUnt De Arahide
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
8
Întindeți glazura peste tort. Se dă la frigider până se întărește glazura, aproximativ 1 oră. Cu cuțitul fierbinte, tăiați tortul în 6 rânduri cu 4 rânduri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
9
Tăiați fiecare pătrat în diagonală în jumătate. Completați fiecare mușcătură de tort cu 3 alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArahideArahide
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista