Mușcături De Somon Cu Șapte Straturi

Mușcături De Somon Cu Șapte Straturi
Această rețetă servește 48 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 33 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Un amestec de sare, suc de lămâie, pâine sandwich ovală pumpernickel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați 7 Strat Bitty Bites, Strat de somon afumat, și Mușcături De Somon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună crema de brânză, coaja, sucul de lămâie, arpagicul, sarea și piperul într-un castron mic. Stivați felii de pâine, apoi tăiați pentru a forma 4 dreptunghiuri de 1/4 pe 3 1/4 inch. Aranjați dreptunghiurile în 1 strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ArpagicArpagic
PiperPiper
PâinePâine
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Întindeți fiecare cu 1 lingură de amestec de brânză și acoperiți cu un strat subțire de somon afumat (tăiat pentru a se potrivi cu foarfecele de bucătărie). Faceți încă 1 strat de brânză și somon, apoi acoperiți cu brânza rămasă. Tăiați marginile pentru a face dreptunghiuri uniforme și răcoroase pe un platou până când vârfurile sunt ferme, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
BrânzăBrânză
SomonSomon
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3
Tăiați dreptunghiurile în bucăți de 8 (1 1/2 pe 1 inch), apoi acoperiți fiecare bucată cu o icre rotunjită de 1/4 linguriță.

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții48
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista