Această rețetă servește 48 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 33 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Un amestec de sare, suc de lămâie, pâine sandwich ovală pumpernickel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați 7 Strat Bitty Bites, Strat de somon afumat, și Mușcături De Somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună crema de brânză, coaja, sucul de lămâie, arpagicul, sarea și piperul într-un castron mic. Stivați felii de pâine, apoi tăiați pentru a forma 4 dreptunghiuri de 1/4 pe 3 1/4 inch. Aranjați dreptunghiurile în 1 strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Suc De Lămâie
Arpagic
Piper
Pâine
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Întindeți fiecare cu 1 lingură de amestec de brânză și acoperiți cu un strat subțire de somon afumat (tăiat pentru a se potrivi cu foarfecele de bucătărie). Faceți încă 1 strat de brânză și somon, apoi acoperiți cu brânza rămasă. Tăiați marginile pentru a face dreptunghiuri uniforme și răcoroase pe un platou până când vârfurile sunt ferme, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon Afumat
Brânză
Somon
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Tăiați dreptunghiurile în bucăți de 8 (1 1/2 pe 1 inch), apoi acoperiți fiecare bucată cu o icre rotunjită de 1/4 linguriță.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.