Mușcături De Piele De Cartofi Mexicani

Mușcături De Piele De Cartofi Mexicani
Mușcăturile mexicane de piele de cartofi necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 307 calorii. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.84 pe portie. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil Hor d ' oeuvre. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, cartofi noi, brânză monterey jack și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Mușcături De Piele De Cartofi Mexicani, Loaded Cartofi Piele Dip, și Piure De Cartofi Cu Piele Roșie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți cuptorul la 425 de grade F și aranjați un suport în treimea superioară.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
3
Așezați cartofii pe o foaie de copt, stropiți cu ulei, condimentați cu sare și aruncați pentru a acoperi. Prăjiți până când cartofii sunt fragede cu furculița, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Puneți cartofii deoparte până se răcește suficient pentru a se descurca. Între timp, încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu și gătiți chorizo, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiatăPachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiată
5
Feliați cartofii în jumătate și, folosind o presă de balotat de pepene galben sau o lingură mică, scoateți cea mai mare parte a interiorului (lăsați aproximativ 1/4 inch de carne de cartof). Împărțiți chorizo printre piei și acoperiți cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pepene GalbenPepene Galben
6
Coaceți până când pielea este încălzită și brânza este topită, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
7
Scoateți din cuptor, garnisiți cu ceapă verde și treceți smântâna pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista