Mușcături De Piele De Cartofi Mexicani
Mușcăturile mexicane de piele de cartofi necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 307 calorii. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.84 pe portie. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil Hor d ' oeuvre. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, cartofi noi, brânză monterey jack și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Mușcături De Piele De Cartofi Mexicani, Loaded Cartofi Piele Dip, și Piure De Cartofi Cu Piele Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți cuptorul la 425 de grade F și aranjați un suport în treimea superioară.
Așezați cartofii pe o foaie de copt, stropiți cu ulei, condimentați cu sare și aruncați pentru a acoperi. Prăjiți până când cartofii sunt fragede cu furculița, aproximativ 30 de minute.
Puneți cartofii deoparte până se răcește suficient pentru a se descurca. Între timp, încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu și gătiți chorizo, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Pune deoparte.
Feliați cartofii în jumătate și, folosind o presă de balotat de pepene galben sau o lingură mică, scoateți cea mai mare parte a interiorului (lăsați aproximativ 1/4 inch de carne de cartof). Împărțiți chorizo printre piei și acoperiți cu brânză.
Coaceți până când pielea este încălzită și brânza este topită, aproximativ 5 minute.
Scoateți din cuptor, garnisiți cu ceapă verde și treceți smântâna pe lateral.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.