Mușcături De Patiserie Umplute Cremoase
Mușcăturile de patiserie umplute cremoase ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 106 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză philadelphia, sare și piper, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mușcături De Patiserie Grecești, Brie-Mușcături De Patiserie Cu Mere, și Mușcături De Foietaj Curry.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Se amestecă crema de brânză, curcanul, ceapa și pătrunjelul până se omogenizează bine. Condimentează cu sare și piper după gust.
Așezați foi de patiserie pe tabla de tăiat.
Tăiați 22 de cercuri din fiecare foaie de patiserie, folosind un tăietor rotund de 2 inci. Bateți oul și laptele cu sârmă până se omogenizează bine.
Lingura 1 lingurita. din amestecul de curcan pe centrul fiecărui cerc de patiserie.
Perie marginea de patiserie cu amestec de ou. Îndoiți patiseria în jumătate pentru a închide complet umplutura; apăsați marginile împreună pentru a sigila.
Așezați pe foaia de copt; periați blaturile cu amestecul de ouă rămas.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până se rumenesc.