Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețete pentru repertoriul dvs., mușcăturile de miel umplute cu usturoi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. Această garnitură are 631 calorii, 43G de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru 7,99 USD pe porție, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați capete de usturoi, usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlet de miel la grătar cu vin roșu, usturoi, rozmarin și mentă, Cotlet de miel la grătar cu sos Cabernet-mentă și piure de usturoi, și Lomb de miel ars cu crustă de usturoi-piper cu hash de roșii servit pe Crostini.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie mică, încălziți uleiul de măsline și fulgii de chili la foc mic timp de 1 minut. Opriți focul și adăugați oregano, usturoiul și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Nonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se toarnă amestecul din tigaie și într-un castron. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
1
Feliați coapsa de miel pe lungime (ca și cum ar fi filetat) în 2 bucăți de aproximativ 1/2 inch grosime. Folosind un ciocan sau călcâiul palmei, bateți ușor carnea la aproximativ 1/4 inch grosime, apoi tăiați fiecare pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Miel
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Așezați carnea într-un vas nemetalic și turnați marinată de oregano rezervată peste carne. Întoarceți de mai multe ori pentru a acoperi, acoperi și refrigera cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Când sunteți gata să gătiți, pregătiți grătarul sau preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De Legume
4
Scoateți mielul din marinată și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Mazare Decojita, Optional
5
Întindeți aproximativ 1 lingură de pastă de usturoi pe fiecare dintre bucățile de miel. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2-3 Linguri Patrunjel Tocat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazare Decojita, Optional
6
Rulați carnea pe lungime de la capăt la capăt și așezați-o pe frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Ungeți cu ulei de măsline. Grătiți sau fierbeți până la coacerea dorită, 10 până la 15 minute pentru carnea medie-rară, în funcție de căldura grătarului. Întoarceți carnea ocazional pentru a asigura o gătire uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Îndepărtați straturile exterioare de piele de pe capetele de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
10
Tăiați partea superioară 1/3 din capete pentru a deschide cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
11
Puneți capetele, tăiați părțile în sus, într-un vas mic de copt și turnați uleiul de măsline peste ele. Se condimentează cu sare și piper. Se acoperă bine, se introduce la cuptor și se prăjește până la aproximativ 3/4 fierte, aproximativ 45 de minute. Descoperiți și reveniți la cuptor până când cuișoarele încep să iasă din piele și să se rumenească, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Lăsați să se răcească.
13
Când usturoiul este suficient de rece pentru a se manipula ușor, stoarceți usturoiul prăjit într-un castron mic. Apăsați foarte bine pe piei pentru a scoate tot usturoiul prăjit dulce pe care îl puteți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Adăugați uleiul din vasul de copt și amestecați bine până se formează o pastă. A se păstra, bine acoperit, la frigider, până la 1 săptămână.