Mușcături De Creveți Tempura Cu Salată De Ghimbir De Ridiche

Mușcături De Creveți Tempura Cu Salată De Ghimbir De Ridiche
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Mușcăturile de creveți Tempura cu salată de ghimbir de ridiche ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 391 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $6.76 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de mirin, fulgi de sare de mare, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri De Ghimbir Maejakgwa ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de coajă de zăpadă și ridiche cu vinetă de ghimbir-Lime, Salată de ridiche proaspătă și prăjită cu sos însorit de lămâie-ghimbir, și Tempuran Caracatiță Hot Dog Bites.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista