Mușcături de crab de castraveți

Mușcături de crab de castraveți
Ai nevoie de un aperitiv fără gluten și fără lactate? Mușcături de crab de castraveți ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 1 g de grăsimi și un total de 46 de calorii. Această rețetă servește 12 și costă 41 de cenți per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită iarbă de mărar, maioneză, ceapă verde și ananas. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu un scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mușcături de castraveți de crab, Mușcături de crab și Salată de crab cu castraveți și grapefruit.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați maioneza, mararul, muștarul și condimentele cu fructe de mare. Se amestecă crabul și ananasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
CrabiCrabi
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se întinde peste felii de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3
Se presară cu ceapă. Se acopera si se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru Crab. Crabul răcit are un gust grozav cu pinot grigio. Crabul cald (mai ales cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay unt sau un Riesling crocant cu fructe. Poema Cavan Extra Dry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Poema Cava Extra Dry
Poema Cava Extra Dry
Prezintă arome crocante de mere verzi, cretă și flori de primăvară, precum și arome proaspete, acidulate de fructe în gură, cu o urmă de dulceață bine echilibrată de aciditate. Un aperitiv excelent, acest vin se asociază și cu aperitive și tarte savuroase.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista