Mușcături de covrig cu scufundare rapidă de Cheddar
Covrig Bites cu Dip Cheddar rapid ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 155 calorii, 1g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 96. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți la îndemână unt, apă caldă, făină de pâine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Jalapeno Cheddar Moale Covrig Musca, Mușcături De Covrig De Șuncă Și Cheddar Cu Muștar Jalape De Miere, și Mușcături De Covrig De Șuncă De Țară Și Cheddar Cu Muștar Jalapeingormalo.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună apă caldă și drojdie într-un castron mare și se lasă să stea până când se dezvoltă o spumă bej cremoasă la suprafață, aproximativ 10 minute. (Dacă amestecul nu face spumă, începeți din nou cu drojdie nouă.)
Între timp, într-un castron mai mic, amestecați făina, sarea și zahărul brun deschis.
Adăugați amestecul de făină și untul în amestecul de drojdie și amestecați mai întâi cu o lingură de lemn și apoi cu mâinile, până când formează un aluat. Pe o suprafață ușor făinată, frământați aluatul până când este neted și elastic, 8 până la 10 minute, pudrând cu mai multă făină, după cum este necesar, dacă aluatul se lipește de suprafața de lucru.
Transferați aluatul într-un castron mare ușor uns și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu un prosop de bucătărie (nu pânză de pământ) și lăsați să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei până la dublare, 2 până la 3 ore.
Alternativ, după frământare, lăsați aluatul să se odihnească la temperatura camerei timp de 15 minute, apoi transferați în vasul uns ca mai sus și lăsați să crească la frigider peste noapte (12 ore sau până la 2 zile).
Puneți aluatul și împărțiți-l în sferturi. Formați fiecare sfert în 4 bile.
Rulați fiecare minge într-o frânghie lungă de 12 inci.
Tăiați fiecare frânghie în șase bucăți (2 inci) și transferați-le pe foi de copt căptușite cu hârtie de ceară.
Se încălzește cuptorul la 450 F cu rafturi în treimea superioară și inferioară. Ulei de ulei 2 foi mari de copt (aproximativ 17 - cu 12 - inci).
Într - o cratiță de 4 până la 5 litri, aduceți apa și bicarbonatul de sodiu la fierbere (amestecul va fi spumos la început, dar spuma se va disipa).
Adăugați 12 mușcături de covrig și gătiți 30 de secunde (se vor ridica la suprafață aproape imediat), apoi transferați cu o lingură pliată pe foi de copt. Presărați rapid mușcăturile de covrig ușor pe ambele părți cu sare de covrig înainte de a se usca (deci se lipesc de sare). Repetați cu mușcăturile de covrig rămase, readucând apa la fierbere între loturi.
Coaceți mușcăturile de covrig în cuptor, comutând foile între rafturi și foile rotative la jumătatea coacerii, până la maro castaniu adânc, 8 până la 10 minute (urmăriți cu atenție spre sfârșitul coacerii; mușcă maro rapid în ultimele minute). Transferați imediat mușcăturile de covrig pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
Pur brânză cu 6 linguri de vin sau apă într-un procesor de alimente prevăzut cu lamă de cuțit, oprindu-se și răzuind părțile laterale cu o spatulă ocazional, până când amestecul este cremos și neted, aproximativ 2 minute. Subțire până la consistența dorită cu vin sau apă suplimentară, adăugându-l câte 1 lingură la un moment dat.
Se servește imediat sau se răcește, acoperit și se întoarce la temperatura camerei înainte de servire.
* Puteți cumpăra sare de covrig în unele magazine alimentare specializate sau online.* Mușcăturile de covrig sunt cele mai bune în ziua în care sunt făcute, dar pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate într-o pungă de plastic resigilabilă sau congelate cu 1 lună. Decongelați și reîncălziți, dacă doriți, într-un cuptor de 350 litri F timp de aproximativ 5 minute.* Cheddar dip este delicios simplu, dar îl puteți aromatiza cu muștarul preparat preferat (am folosit Dijon granulat). Începeți cu 2 lingurițe, adăugând mai multe după gust, după dorință, și/sau semințe de chimen (2 până la 3 lingurițe sau după gust), măcinate grosier într-o râșniță electrică de cafea/condimente. Semințele de chimen vor fi și mai bune dacă le prăjiți ușor mai întâi (înainte de măcinare) într-o tigaie grea uscată la foc mediu, amestecând, până când sunt parfumate și o nuanță mai închisă, 2 până la 3 minute.