Mușcături de covrig cu scufundare rapidă de Cheddar

Mușcături de covrig cu scufundare rapidă de Cheddar
Covrig Bites cu Dip Cheddar rapid ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 155 calorii, 1g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 96. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți la îndemână unt, apă caldă, făină de pâine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Jalapeno Cheddar Moale Covrig Musca, Mușcături De Covrig De Șuncă Și Cheddar Cu Muștar Jalape De Miere, și Mușcături De Covrig De Șuncă De Țară Și Cheddar Cu Muștar Jalapeingormalo.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună apă caldă și drojdie într-un castron mare și se lasă să stea până când se dezvoltă o spumă bej cremoasă la suprafață, aproximativ 10 minute. (Dacă amestecul nu face spumă, începeți din nou cu drojdie nouă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Între timp, într-un castron mai mic, amestecați făina, sarea și zahărul brun deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun DeschisZahăr Brun Deschis
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați amestecul de făină și untul în amestecul de drojdie și amestecați mai întâi cu o lingură de lemn și apoi cu mâinile, până când formează un aluat. Pe o suprafață ușor făinată, frământați aluatul până când este neted și elastic, 8 până la 10 minute, pudrând cu mai multă făină, după cum este necesar, dacă aluatul se lipește de suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
4
Transferați aluatul într-un castron mare ușor uns și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu un prosop de bucătărie (nu pânză de pământ) și lăsați să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei până la dublare, 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
BolBol
5
Alternativ, după frământare, lăsați aluatul să se odihnească la temperatura camerei timp de 15 minute, apoi transferați în vasul uns ca mai sus și lăsați să crească la frigider peste noapte (12 ore sau până la 2 zile).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Puneți aluatul și împărțiți-l în sferturi. Formați fiecare sfert în 4 bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
7
Rulați fiecare minge într-o frânghie lungă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
8
Tăiați fiecare frânghie în șase bucăți (2 inci) și transferați-le pe foi de copt căptușite cu hârtie de ceară.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
1
Se încălzește cuptorul la 450 F cu rafturi în treimea superioară și inferioară. Ulei de ulei 2 foi mari de copt (aproximativ 17 - cu 12 - inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Într - o cratiță de 4 până la 5 litri, aduceți apa și bicarbonatul de sodiu la fierbere (amestecul va fi spumos la început, dar spuma se va disipa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați 12 mușcături de covrig și gătiți 30 de secunde (se vor ridica la suprafață aproape imediat), apoi transferați cu o lingură pliată pe foi de copt. Presărați rapid mușcăturile de covrig ușor pe ambele părți cu sare de covrig înainte de a se usca (deci se lipesc de sare). Repetați cu mușcăturile de covrig rămase, readucând apa la fierbere între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4
Coaceți mușcăturile de covrig în cuptor, comutând foile între rafturi și foile rotative la jumătatea coacerii, până la maro castaniu adânc, 8 până la 10 minute (urmăriți cu atenție spre sfârșitul coacerii; mușcă maro rapid în ultimele minute). Transferați imediat mușcăturile de covrig pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mușcături De CovrigMușcături De Covrig
CastaneCastane
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Pur brânză cu 6 linguri de vin sau apă într-un procesor de alimente prevăzut cu lamă de cuțit, oprindu-se și răzuind părțile laterale cu o spatulă ocazional, până când amestecul este cremos și neted, aproximativ 2 minute. Subțire până la consistența dorită cu vin sau apă suplimentară, adăugându-l câte 1 lingură la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
ApăApă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
2
Se servește imediat sau se răcește, acoperit și se întoarce la temperatura camerei înainte de servire.
1
* Puteți cumpăra sare de covrig în unele magazine alimentare specializate sau online.* Mușcăturile de covrig sunt cele mai bune în ziua în care sunt făcute, dar pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate într-o pungă de plastic resigilabilă sau congelate cu 1 lună. Decongelați și reîncălziți, dacă doriți, într-un cuptor de 350 litri F timp de aproximativ 5 minute.* Cheddar dip este delicios simplu, dar îl puteți aromatiza cu muștarul preparat preferat (am folosit Dijon granulat). Începeți cu 2 lingurițe, adăugând mai multe după gust, după dorință, și/sau semințe de chimen (2 până la 3 lingurițe sau după gust), măcinate grosier într-o râșniță electrică de cafea/condimente. Semințele de chimen vor fi și mai bune dacă le prăjiți ușor mai întâi (înainte de măcinare) într-o tigaie grea uscată la foc mediu, amestecând, până când sunt parfumate și o nuanță mai închisă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
CovrigiCovrigi
Brânză CheddarBrânză Cheddar
CafeaCafea
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
SareSare
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
TigaieTigaie
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții96
Scor De Sănătate0
Revista