Mușcăturile de ciuperci Brie și Merlot ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 15. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 65 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 35 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Dacă aveți brie, ciuperci de stridii, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Mușcături de ciuperci Brie și Merlot, Cherry - Merlot Brownie Bites, și Merlot de pui cu ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Coaceți cojile conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Lăsați să se răcească în timp ce faceți umplutura.
5
Încălziți o tigaie la foc mediu și adăugați untul. Când untul este topit, adăugați șalotele și usturoiul și gătiți până la moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se adaugă ciupercile și se condimentează cu sare și piper, după gust. Când ciupercile și-au eliberat lichidul, adăugați vinul și cimbrul și gătiți până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Tăiați Brie în 15 bucăți mici. Împărțiți amestecul de ciuperci între cojile de filo. Topiți fiecare cu o bucată de brânză. Întoarceți cojile la cuptor și coaceți până când brânza s-a topit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Filo Shells
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
(recomandat: Sos A1)
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Transferați mușcăturile într-un platou de servire.
9
Garnisiți cu arpagic și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)