Mușcături De Ceapă-Măr Caramelizate
Mușcăturile caramelizate de ceapă-măr sunt un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 32 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 74 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, brânză fontina, foietaj și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Mușcături De Ceapă, Ciuperci, Mere Și Gruyere Caramelizate, Ceapă caramelizată cu pere și mușcături de Brie, și Mușcături De Patiserie Cu Ceapă Caramelizată Cu Brânză.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și 1/2 linguriță. sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Adăugați mere și amestecați pentru a acoperi. Reduceți căldura la mediu și gătiți, amestecând des, până când ceapa se rumeneste mediu, aproximativ 30 de minute. Se amestecă piper și sare după gust. Se lasă deoparte și se lasă să se răcească, aproximativ 10 minute.
Preîncălziți cuptorul la 37
Desfaceți foaia de foietaj.
Tăiați foaia în 16 pătrate, apoi înjumătățiți acele pătrate în diagonală pentru a face 32 de triunghiuri. Aranjați-le, fără a atinge, pe o foaie de copt.
Așezați o lingură de amestec răcit de ceapă-măr pe fiecare triunghi. Se acoperă cu un strop de brânză mărunțită și cimbru tocat.
Coaceți până la puf și auriu, 15 până la 20 de minute.