Mușcături De Cartofi Umplute Cu Brânză
Mușcăturile de cartofi umplute cu brânză ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 34 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 24 și costă 7 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți apă, ou, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Piei de cartofi umplute cu șuncă, fasole coaptă și brânză, Mușcături De Cartofi Cu Brânză Chili, și De două ori broccoli coapte și mușcături de cartofi de brânză.
Instrucțiuni
În cratiță medie, aduceți 1 cană de apă, unt și sare la fierbere.
Adăugați 1 1/3 căni amestec de piure de cartofi, 1 ou și arpagic; se amestecă bine.
Lăsați să stea 30 de secunde. Se amestecă. Se răcește 10 minute.
Între timp, încălziți cuptorul la 204°. puneți piureul de cartofi în 24 de Movile, aproximativ 1 lingură fiecare, pe o foaie de cookie unsă. Aplatizați în discuri.
Așezați 1 cub de brânză în centrul fiecărui disc de cartofi. Cu pancake turner, scoateți fiecare disc din foaia de cookie; ciupiți cartofii în jurul cubului de brânză pentru a forma bilă.
Într-un castron mic, bateți 1 ou și 1 lingură de apă până se omogenizează bine.
Așezați 1 cană de piure de cartofi într-un alt vas sau castron puțin adânc.
Rotiți bilele în amestec de cartofi, apoi în amestec de ouă și din nou în amestec de cartofi.
Așezați pe foaia de cookie-uri negrasă.
Chiar înainte de coacere, pulverizați bilele de cartofi acoperite cu spray de gătit antiaderent.
Coaceți la 204°.timp de 10 până la 12 minute sau până când acoperirea cartofului începe să se rumenească.