Mușcături De Banane De Ciocolată

Mușcături De Banane De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați mușcăturile de banane de ciocolată. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 2 și costă 35 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 187 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați migdale, banane, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mușcături De Banane De Ciocolată, Mușcături De Banane De Ciocolată, și Ciocolata Migdale Banana Bites.

Instrucțiuni

1
Ciocolată cu microunde și ulei într-un castron mare pentru microunde, amestecând la fiecare 15 secunde, până la netezire (aproximativ 1 minut).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Adăugați feliile de banane și rulați până când sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
La 8 PruneLa 8 Prune
3
Transferați pe placa căptușită cu hârtie de ceară și presărați migdalele deasupra. Congelați până la solid (aproximativ 2 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Revista