Mușcături crocante de cartofi pentru bebeluși cu smântână și slănină

Mușcături crocante de cartofi pentru bebeluși cu smântână și slănină
Mușcăturile crocante de cartofi pentru bebeluși cu smântână și slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,62 USD pe porție. O porție conține 371 calorii, 7g de proteine, și 29G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 562 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de sare kosher, slănină, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Mușcături crocante de cartofi pentru bebeluși cu smântână și slănină, Mușcături de cartofi învelite în slănină cu sos picant de smântână, și Salată de cartofi cu smântână și slănină.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă rece. Se aduce la fierbere la foc mediu și se adaugă un vârf generos de sare. Gatiti timp de 8 minute, astfel incat sa fie fragede, dar inca usor ferme. Se strecoară și se lasă să se răcească. Când sunt reci, tăiați-le în jumătate și scoateți cu grijă interiorul folosind o linguriță sau un baller de pepene galben pentru a forma o ceașcă. (Rezervați interiorul scobit pentru salata de creveți și cartofi cu rețetă rotundă 2 cu smântână și sos de slănină).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată De CartofiSalată De Cartofi
SmântânăSmântână
CartofiCartofi
CrevețiCreveți
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Pepene GalbenPepene Galben
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Puneți cupele de cartofi într-un castron mare, adăugați uleiul, rozmarinul și condimentați cu sare și piper, după gust. Aruncați cu grijă ceștile de cartofi pentru a le acoperi cu uleiul. Aranjați cartofii, tăiați cu fața în sus, pe o foaie de copt și coaceți până când ceștile sunt rumenite și crocante, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
RozmarinRozmarin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
BolBol
4
În timp ce cartofii se coc, puneți slănina într-o tigaie rece și gătiți la foc mediu până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scurgeți bine slănina pe o foaie de copt căptușită cu o pungă de hârtie maro. (Rezervați 2 bucăți de slănină pentru Runda 2 Rețetă creveți și salată de cartofi cu smântână și sos de slănină.) Tăiați restul de 6 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată De CartofiSalată De Cartofi
SmântânăSmântână
CrevețiCreveți
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Într-un castron amestecați împreună smântâna, muștarul, 1 lingură de arpagic, slănina tocată și sarea și piperul, după gust. Aranjați cartofii pe o farfurie de servire și umpleți fiecare cu o lingură de amestec de smântână și slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SmântânăSmântână
CartofiCartofi
MuștarMuștar
ArpagicArpagic
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Garnisiți cu arpagicul rămas și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
DificultateGreu
Gata În48 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista