Mușchiulețe de căprioară se prepară aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă are 8 porții. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 229 de calorii , 28 g de proteine și 10 g de grăsimi per porție. Pentru 3,79 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este potrivită ca fel principal. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Dacă ai la îndemână suc de lămâie, fulgi de pătrunjel, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor solid de 48% . Dacă îți place această rețetă, aruncă o privire la aceste rețete similare: Chiftele de căprioară cu sos BBQ de mure și tocăniță de cartofi dulci/dovleac Buffalo , Mini mini-burgeri de căprioară și Tocană de căprioară .
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele nouă ingrediente; adăugați fileurile. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a o acoperi; dați la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Scurgeți și aruncați marinada. Frigeți fileurile, fără capac, la foc mediu timp de 4 minute pe fiecare parte, până când carnea atinge nivelul de copt dorit (pentru mediu-rare, un termometru pentru carne ar trebui să arate 145°; mediu, 160°; bine făcut, 170°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch