Mușchiu de porc cu crustă de ierburi

Mușchiu de porc cu crustă de ierburi
Muschiul de porc cu crustă de ierburi ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară pe care ați căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68 g de proteine , 17 g de grăsimi și un total de 444 de calorii . Pentru 3,48 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute . Această rețetă de la Foodnetwork are 71 de fani. Mergeți la magazin și luați ulei de măsline, busuioc, cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de lingură de 95% . Rețete similare sunt muschi de porc cu crustă de ierburi , muschi de porc cu crustă de ierburi și muschi de porc cu crustă de ierburi .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 475 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Bucată Răsucire Roșie De Lemn-dulce (9 Inchi)1 Bucată Răsucire Roșie De Lemn-dulce (9 Inchi)
2
Puneți muschiul de porc pe un gratar într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Combinați ingredientele rămase într-un castron mic. Cu degetele, masați amestecul pe muschiul de porc, acoperind toată carnea și grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Coaja De 1 Lămâie (înlăturați Orice Sâmbure Albă)Coaja De 1 Lămâie (înlăturați Orice Sâmbure Albă)
Echipamente pe care le vei folosi
Cereale MueslixCereale Mueslix
4
Prăjiți carnea de porc timp de 30 de minute, apoi reduceți căldura la 425 de grade F și coaceți încă o oră. Testați starea de gătit folosind un termometru cu citire instantanee. Când temperatura internă atinge 155 de grade F, scoateți friptura din cuptor. Lăsați-l să stea aproximativ 20 de minute înainte de a tăia. Va continua să se gătească în timp ce se odihnește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschii De Porc (aproximativ 2 Lire In Total)Muschii De Porc (aproximativ 2 Lire In Total)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Bucată Răsucire Roșie De Lemn-dulce (9 Inchi)1 Bucată Răsucire Roșie De Lemn-dulce (9 Inchi)

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Pinot Noir, Malbec și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al Pinot noir este grozav pentru bucăți slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cu carne, tocane și alte mâncăruri cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu bucăți grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vinul Pinot Noir Barefoot Cellars. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Barefoot Cellars Vin Pinot Noir
Barefoot Cellars Vin Pinot Noir
Barefoot Pinot Noir este fructat și elegant, cu arome încântătoare de fructe roșii și lavandă care excită înainte de prima înghițitură! Notele subtile de stejar ridică aromele de cireșe și zmeură Bing. Bucurați-vă de finisajul persistent și mătăsos.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate49
Revista