Mușchi măcinat cu sos de cremă de ciuperci

Mușchi măcinat cu sos de cremă de ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mușchi de sol cu sos de cremă de ciuperci. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 562 calorii, 36g de proteine, și 44G de grăsime per portie. Pentru $ 3.81 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți pătrunjel, ulei vegetal, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Mușchi de top cu coajă de piper cu sos de cremă de ciuperci, Mușchi cu sos de ciuperci, și Friptură de mușchi cu sos de ciuperci Marsala pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați bine mușchiul, sarea și piperul. Formați 4 paturi de aproximativ 4 centimetri lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Friptură De PorcFriptură De Porc
2
Ulei cald într-o tigaie mare peste mediucăldură mare. Gatiti chiftelele pana se rumenesc, 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați pe o farfurie; acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Se toarnă toate, cu excepția A 1 lingură. grăsime din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați ciuperci; continuați să gătiți, amestecând, până când ciupercile și-au dat lichidul și sunt moi, 10 minute. Se amestecă smântâna și se gătește până se îngroașă ușor, 2 minute. Se amestecă pătrunjelul; întoarceți chiftelele în tigaie. Întoarceți de câteva ori la foc mic până când prăjiturile sunt acoperite în sos și încălzite, 3 minute. Puneți ciupercile deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista