Mușchi măcinat cu sos de cremă de ciuperci

Mușchi măcinat cu sos de cremă de ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mușchi de sol cu sos de cremă de ciuperci. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 562 calorii, 36g de proteine, și 44G de grăsime per portie. Pentru $ 3.81 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți pătrunjel, ulei vegetal, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Mușchi de top cu coajă de piper cu sos de cremă de ciuperci, Mușchi cu sos de ciuperci, și Friptură de mușchi cu sos de ciuperci Marsala pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați bine mușchiul, sarea și piperul. Formați 4 paturi de aproximativ 4 centimetri lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Friptură De PorcFriptură De Porc
2
Ulei cald într-o tigaie mare peste mediucăldură mare. Gatiti chiftelele pana se rumenesc, 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Transferați pe o farfurie; acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
4
Se toarnă toate, cu excepția A 1 lingură. grăsime din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
6
Adăugați ciuperci; continuați să gătiți, amestecând, până când ciupercile și-au dat lichidul și sunt moi, 10 minute. Se amestecă smântâna și se gătește până se îngroașă ușor, 2 minute. Se amestecă pătrunjelul; întoarceți chiftelele în tigaie. Întoarceți de câteva ori la foc mic până când prăjiturile sunt acoperite în sos și încălzite, 3 minute. Puneți ciupercile deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista