Mușchi de vită mușcă pe un pat de rucola

Mușchi de vită mușcă pe un pat de rucola
Mușcăturile de mușchi de vită pe un pat de rucola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1871 calorii, 95g de proteine, și 59G de grăsime. Pentru $12.87 pe portie, această rețetă acoperă 61% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de rucola, șobolani, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Muschiulet De Vita Tocit Cu Rucola Si Ciuperci, Sandvișuri cu mușchi de vită cu maioneză din plante și Rucola, și Muschiulet De Vita Sous Vide Cu Sos Chimichurri De Rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Amestecați firimiturile de pâine cu pătrunjelul, brânza. Se încălzește uleiul și usturoiul la foc mic pentru a infuza aroma, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Turnați uleiul în pesmet și combinați pentru a distribui în mod egal și umeziți firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Condimentează carnea cu sare și piper. Înveliți carnea în amestec de pesmet pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Întindeți carnea pe foaia de copt și fierbeți până când este crocantă și carnea este fragedă, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Serviți carnea pe pat de rucola mărunțită cu paste alături, cum ar fi crabul picant și Vermicelli. Dați o stoarcere de suc de lămâie peste carnea de vită și rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
CrabiCrabi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Puneți o oală mare cu apă pentru a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Adăugați paste și apă sărată. Gatiti pentru al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
9
În timp ce apa fierbe, încălziți o tigaie adâncă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați ulei de măsline extravirgin și unt. Pentru a încălzi uleiul și untul adăugați fulgi de ardei roșu zdrobiți, usturoi și șobolani, sotati 3 minute, adăugați ciuperci shiitake și gătiți până la licitație, încă 3 până la 4 minute. Deglazați tigaia cu vin sherry sau Marsala, împrăștiați în carne de crab - senzație de bucăți de coajă în timp ce mergeți. Încălziți ingredientele, aproximativ un minut, amestecați roșiile și încălziți, 2 până la 3 minute. Se amestecă jumătate și jumătate sau smântână și se reduce căldura la cea mai mică setare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
CrabmeatCrabmeat
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Scurgeți pastele când sunt gătite la al dente și aruncați cu sos și crab. Se acoperă cu brânză, dacă se utilizează, și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
CrabiCrabi

Ingrediente

1Ceapa galbena medie, tocatarucola, tocatărucola, tocată10frunze de busuioc, mărunțitefrunze de busuioc, mărunțite3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPesmet Italian, globul ocular eaPesmet Italian, globul ocular ea12 lingurițe de pudră de usturoiunt, tăiat în bucăți miciunt, tăiat în bucăți mici7941 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii zdrobite San Marzanoroșii zdrobite San Marzano591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiljumătate și jumătate sau cremă, globul ocularjumătate și jumătate sau cremă, globul ocular591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsherry uscat sau Marsalasherry uscat sau Marsala1Mânăpătrunjel cu frunze plate, tocatpătrunjel cu frunze plate, tocat2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat3cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin1lămâie, sucatălămâie, sucată591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extra-virgin, ochi-L, plus unele pentru burnițăulei de măsline extra-virgin, ochi-L, plus unele pentru burniță23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaieiulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilParmigiano-Reggiano, o pereche de pumniParmigiano-Reggiano, o pereche de pumni4creveți și cu veneMărunțit Romano sau Parmigiano, alegerea dvs., opționalMărunțit Romano sau Parmigiano, alegerea dvs., opțional1Bucăți de caramele Heath Barfulgi de ardei roșu zdrobiți, globul ocular, nivel de căldură mediu până la picantfulgi de ardei roșu zdrobiți, globul ocular, nivel de căldură mediu până la picant4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.vermicellivermicelli4creveți și cu veneSareSare4creveți și cu veneSare și piperSare și piper2ceapă eșalotă, felii subțiriceapă eșalotă, felii subțiri2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci shiitake, cu tulpină și felii subțiriciuperci shiitake, cu tulpină și felii subțiri4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.spaghete subțirispaghete subțiri4fripturi de mușchi, groase de 1 inch, tăiate în bucăți de dimensiuni mușcatefripturi de mușchi, groase de 1 inch, tăiate în bucăți de dimensiuni mușcate2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.greutate drenată, carne de crab forfetară, mărunțităgreutate drenată, carne de crab forfetară, mărunțită
DificultateGreu
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista