Mușchi de vită mușcă pe un pat de rucola

Mușchi de vită mușcă pe un pat de rucola
Mușcăturile de mușchi de vită pe un pat de rucola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1871 calorii, 95g de proteine, și 59G de grăsime. Pentru $12.87 pe portie, această rețetă acoperă 61% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de rucola, șobolani, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Muschiulet De Vita Tocit Cu Rucola Si Ciuperci, Sandvișuri cu mușchi de vită cu maioneză din plante și Rucola, și Muschiulet De Vita Sous Vide Cu Sos Chimichurri De Rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Amestecați firimiturile de pâine cu pătrunjelul, brânza. Se încălzește uleiul și usturoiul la foc mic pentru a infuza aroma, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Turnați uleiul în pesmet și combinați pentru a distribui în mod egal și umeziți firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Condimentează carnea cu sare și piper. Înveliți carnea în amestec de pesmet pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Întindeți carnea pe foaia de copt și fierbeți până când este crocantă și carnea este fragedă, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Serviți carnea pe pat de rucola mărunțită cu paste alături, cum ar fi crabul picant și Vermicelli. Dați o stoarcere de suc de lămâie peste carnea de vită și rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
CrabiCrabi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Puneți o oală mare cu apă pentru a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați paste și apă sărată. Gatiti pentru al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
În timp ce apa fierbe, încălziți o tigaie adâncă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați ulei de măsline extravirgin și unt. Pentru a încălzi uleiul și untul adăugați fulgi de ardei roșu zdrobiți, usturoi și șobolani, sotati 3 minute, adăugați ciuperci shiitake și gătiți până la licitație, încă 3 până la 4 minute. Deglazați tigaia cu vin sherry sau Marsala, împrăștiați în carne de crab - senzație de bucăți de coajă în timp ce mergeți. Încălziți ingredientele, aproximativ un minut, amestecați roșiile și încălziți, 2 până la 3 minute. Se amestecă jumătate și jumătate sau smântână și se reduce căldura la cea mai mică setare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
CrabmeatCrabmeat
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Scurgeți pastele când sunt gătite la al dente și aruncați cu sos și crab. Se acoperă cu brânză, dacă se utilizează, și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
CrabiCrabi

Ingrediente

1Ceapa galbena medie, tocatarucola, tocatărucola, tocată10frunze de busuioc, mărunțitefrunze de busuioc, mărunțite3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPesmet Italian, globul ocular eaPesmet Italian, globul ocular ea11 lingură de oregano uscatunt, tăiat în bucăți miciunt, tăiat în bucăți mici794pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOroșii zdrobite San Marzanoroșii zdrobite San Marzano591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiljumătate și jumătate sau cremă, globul ocularjumătate și jumătate sau cremă, globul ocular591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsherry uscat sau Marsalasherry uscat sau Marsala1Mânăpătrunjel cu frunze plate, tocatpătrunjel cu frunze plate, tocat2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat3cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin1lămâie, sucatălămâie, sucată591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extra-virgin, ochi-L, plus unele pentru burnițăulei de măsline extra-virgin, ochi-L, plus unele pentru burniță22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaieiulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilParmigiano-Reggiano, o pereche de pumniParmigiano-Reggiano, o pereche de pumni4creveți și cu veneMărunțit Romano sau Parmigiano, alegerea dvs., opționalMărunțit Romano sau Parmigiano, alegerea dvs., opțional1Bucăți de caramele Heath Barfulgi de ardei roșu zdrobiți, globul ocular, nivel de căldură mediu până la picantfulgi de ardei roșu zdrobiți, globul ocular, nivel de căldură mediu până la picant454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOvermicellivermicelli4creveți și cu veneSareSare4creveți și cu veneSare și piperSare și piper2ceapă eșalotă, felii subțiriceapă eșalotă, felii subțiri227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOciuperci shiitake, cu tulpină și felii subțiriciuperci shiitake, cu tulpină și felii subțiri454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOspaghete subțirispaghete subțiri4fripturi de mușchi, groase de 1 inch, tăiate în bucăți de dimensiuni mușcatefripturi de mușchi, groase de 1 inch, tăiate în bucăți de dimensiuni mușcate227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOgreutate drenată, carne de crab forfetară, mărunțităgreutate drenată, carne de crab forfetară, mărunțită
DificultateGreu
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista