Mușchi cu bulion Teriyaki este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 582 calorii, 40g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $ 3.74 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Un amestec de friptură de mușchi, cartofi dulci, sos de stridii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Muschi De Vita La Gratar Teriyaki, Teriyaki Muschi De Vita Kabobs, și Teriyaki Muschi De Vita.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2
Se amestecă 2 linguri de sos teriyaki, 2 linguri de sos de stridii, 1 linguriță de ghimbir și 1/2 linguriță de piper într-un bol, apoi se întinde peste friptură. Ungeți ușor tigaia pentru grătar, apoi gătiți friptura aproximativ 5 minute pe parte pentru mediu rar.
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute, apoi feliați subțire.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
4
Între timp, aduceți restul de 3 linguri de sos teriyaki, 1 lingură de sos de stridii și 2 lingurițe de ghimbir, oțetul, zahărul brun și 2 1/2 căni de apă la foc mic într-o cratiță, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Adăugați cartofii dulci, pene de ridiche și albușuri de scallion și gătiți, acoperite, amestecând ocazional, până când sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
6
Adăugați ridichea și verdele de scallion și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 5 minute. Împărțiți legumele, bulionul și friptura între boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este GEN5 Merlot. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.