Mustar Glazurate Carne De Vită Corned

Mustar glazurate carne de vită Corned este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 10 și costă 2,89 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 551 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, piept de vită corned, condimente de decapare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza amestecul de condimente, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Încercați Chipotle Mustar Glazurate Corned Carne De Vită, Miere Marmeladă Muștar Glazurate Carne De Vită, și Faimoasa carne de vită și varză cu glazură de muștar Sheila pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați pieptul de vită corned într-un cuptor olandez și condimentați cu condimente de decapare. Umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi friptura și așezați capacul.
Coaceți timp de 2 1/2 ore în cuptorul preîncălzit. Apoi, scoateți-l din cuptorul olandez și puneți-l pe o tigaie pentru broiler. Preîncălziți broilerul cuptorului.
În timp ce carnea se prăjește, amestecați împreună siropul de porumb și muștarul într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere și se gătește la foc mediu până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Întindeți glazura de muștar peste friptură și fierbeți timp de 5 până la 7 minute, până când glazura este strălucitoare.