Mustar crocant fiert burta de porc este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 106g de grăsime, și un total de 1092 calorii. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, sare kosher, bec de fenicul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 21 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Mustar de arțar și burtă de porc fiartă cu cidru, Carne de porc Chashu (burtă de porc fiartă marinată pentru Ramen Tonkotsu), și Burtă De Porc Înăbușită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați toate ingredientele într-un castron. Masați freca pe toată burta de porc, apoi acoperiți și refrigerați timp de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De Porc
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți burta din frigider. Înveliți o tigaie mare dreaptă cu ulei de măsline și puneți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa, țelina, feniculul și usturoiul. Condimentează legumele cu piper roșu zdrobit și sare, după gust. Gatiti legumele pana cand incep sa se inmoaie si devin foarte aromate, aproximativ 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Adăugați vinul și gătiți timp de 3 până la 4 minute. Se amestecă muștarul și 2 căni din bulionul de pui. Gust pentru a vă asigura că este delicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați burta de porc și aruncați cimbrul și frunzele de dafin. Acoperiți și puneți în cuptorul preîncălzit. Braise burta timp de 6 ore, verificând ocazional. Dacă nivelul lichidului scade, adăugați stocul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Burtă De Porc
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Când burta este gata, va fi foarte fragedă și suculentă.
9
Scoateți capacul și puneți cuptorul la fiert. Se fierbe burta de porc până devine aurie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Scoateți tigaia din cuptor și transferați burta, din lichidul de împletit, pe o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
11
Tăiați burta în 6 sau 8 porții egale, în funcție de pofta de mâncare. Aranjați carnea de porc pe un platou de servire și turnați lichidul de fiert deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ