Must De Cartofi Roșii De Arpagic De Busuioc
Basil arpagic roșu Mash de cartofi este un fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 463 calorii, 5g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți smântână grea, sare și piper kosher, cartofi noi cu piele roșie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Must De Cartofi Roșii De Arpagic De Busuioc, Arpagic & Usturoi Cartofi Conopidă Mash, și Brânză și arpagic mash cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță medie și turnați suficientă apă rece pentru a le acoperi cu câțiva centimetri. Aruncați o mână de sare. Aduceți apa la fiert și gătiți până când cartofii sunt fragede când sunt înțepați cu un cuțit, aproximativ 25 de minute.
Scurgeți cartofii și reveniți la tigaie.
Adăugați smântâna și untul și lăsați întregul vas să stea la foc foarte mic până se încălzește.
Adăugați arpagic și busuioc în oală cu cartofii și zdrobiți cartofii grosolan. Condimentează cu sare și piper.