Mussels Hoegaarden

Mussels Hoegaarden
Mussels Hoegaarden ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 430 calorii, 32g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Un amestec de pătrunjel, smântână dublă, midii vii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Încercați Midii A la Mariniere (midii aburite), Midii, și Midii Crude pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateUșor
Gata În23 m.
Porții2
Scor De Sănătate56
Revista