Mussels aburit în bulion de roșii cu brânză de capră

Mussels aburit în bulion de roșii cu brânză de capră este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest hor d ' oeuvre are 354 calorii, 33g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru $ 2.64 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți semințe de țelină, suc de roșii, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Midii Aburite În Bulion De Roșii, Midii aburite cu bulion de roșii și Chorizo, și Midii aburite în bulion de roșii: o specialitate Jersey Shore pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, încălziți uleiul la foc moderat.
Adăugați ceapa. Gatiti, amestecand ocazional, 3 minute.
Adăugați sucul de roșii, vinul și semințele de țelină; aduceți la foc mic. Capac; se fierbe 10 minute.
Aruncați orice midii care sunt rupte sau nu se închid când sunt lovite.
Adăugați midii în oală. Acoperiți și aduceți la fierbere. Gatiti, scuturand oala ocazional, doar pana cand midiile se deschid, aproximativ 3 minute.
Scoateți midii deschise. Continuați să fierbeți, descoperind oala după cum este necesar pentru a îndepărta midiile imediat ce se deschid cojile. Aruncați orice care nu. Folosind o lingură cu fante, puneți midii în patru boluri.
Adăugați brânza în bulion și bateți la foc mic timp de 1 minut.
Recomandare de vin: Sancerre și Pouilly-Fum două vinuri albe din Valea Loarei din Franța, sunt excelente cu brânză de capră și au, de asemenea, aciditatea pentru a face gustul fructelor de mare și mai bun.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Lapis luna Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.