MUSSE DE ARTȚAR SERVIT ÎN UN RECIPIENT COMESTIBIL
MUSSE DE ARTAR SERVIT ÎN UN RECIPIENT COMESTIBIL necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 84 de cenți pe porție, obțineți un desert care servește 10. O porție conține 228 de calorii, 4 g de proteine și 16 g de grăsime. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Mergeți la magazin și cumpărați făină de migdale, esență de rom, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați cele 20 de cadouri comestibile preferate ale mele (: nuci confiate cu condimente de arțar), mousse de arțar și plăcintă cu mousse de arțar congelate pentru rețete similare.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Mousse în meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.