Scoici arse cu portocale și vermut

Scoici arse cu portocale și vermut
Scoicile arse cu portocale și vermut necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 164 calorii, 0g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, coajă de portocală, vermut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Scoici coapte cu spanac ghimbir-portocaliu, Scoici arse cu pansament portocaliu-Lime, și Scoici Arse Cu Mazăre De Zăpadă Și Rețetă Portocalie.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat până când este foarte fierbinte. Condimentați scoicile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați jumătate de scoici în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 1 minut. Întoarceți și gătiți până se rumenesc pe a doua parte și tocmai ați terminat, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați uleiul de lingură rămas în tigaie și repetați cu scoicile rămase. Ștergeți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
În aceeași tigaie, topiți untul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați scallions și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
7
Adăugați vermutul și coaja de portocală. Gatiti pana cand sosul se ingroasa usor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
VermutVermut
SosSos
8
Se adaugă scoicile și se încălzește până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
9
Alternative de pește: în loc de scoici mari de mare, puteți folosi scoici de dafin. Saut - le pentru doar un minut și jumătate. Se gătesc atât de repede încât nu este timp să se formeze o crustă maro, dar gustul va fi totuși delicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
PeștePește
10
Variații: scoici arse cu lămâie și vermut: folosiți 1 linguriță de coajă de lămâie rasă în locul cojii de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
VermutVermut
LămâieLămâie
11
Scoici arse cu vin portocaliu și alb: folosiți 1/2 cană de vin alb uscat în locul vermutului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
VermutVermut
PortocaliuPortocaliu
12
Recomandarea vinului: un vin alb ușor și acid este un partener bun pentru citricele de aici. Alegeri remarcabile ar fi un Soave de calitate mai bună sau un Sauvignon blanc din nordul regiunii Alto Adige din Italia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoaveSoave
VinVin

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ai putea încerca este Stonestreet Estate Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
Stonestreet Estate Chardonnay
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista