Scoici arse cu portocale și vermut
Scoicile arse cu portocale și vermut necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 164 calorii, 0g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, coajă de portocală, vermut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Scoici coapte cu spanac ghimbir-portocaliu, Scoici arse cu pansament portocaliu-Lime, și Scoici Arse Cu Mazăre De Zăpadă Și Rețetă Portocalie.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat până când este foarte fierbinte. Condimentați scoicile cu sare și piper.
Adăugați jumătate de scoici în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 1 minut. Întoarceți și gătiți până se rumenesc pe a doua parte și tocmai ați terminat, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Adăugați uleiul de lingură rămas în tigaie și repetați cu scoicile rămase. Ștergeți tigaia.
În aceeași tigaie, topiți untul la foc moderat.
Adăugați scallions și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați vermutul și coaja de portocală. Gatiti pana cand sosul se ingroasa usor, aproximativ 2 minute.
Se adaugă scoicile și se încălzește până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Alternative de pește: în loc de scoici mari de mare, puteți folosi scoici de dafin. Saut - le pentru doar un minut și jumătate. Se gătesc atât de repede încât nu este timp să se formeze o crustă maro, dar gustul va fi totuși delicios.
Variații: scoici arse cu lămâie și vermut: folosiți 1 linguriță de coajă de lămâie rasă în locul cojii de portocală.
Scoici arse cu vin portocaliu și alb: folosiți 1/2 cană de vin alb uscat în locul vermutului.
Recomandarea vinului: un vin alb ușor și acid este un partener bun pentru citricele de aici. Alegeri remarcabile ar fi un Soave de calitate mai bună sau un Sauvignon blanc din nordul regiunii Alto Adige din Italia.