Musculos ciabattas

Musculos ciabattas
Musculos ciabattas este un fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 878 calorii. Pentru $6.71 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fripturi, vin, oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Ciabattas de pui cu boia, Calzone Musculoase, și Roșii Musculoase.

Instrucțiuni

1
Cu o zi înainte; puneți toate ingredientele pentru marinată într-un castron nemetalic; se amestecă bine. Rotiți feliile de friptură pentru a le acoperi bine. Acoperiți și lăsați cel puțin două ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
A servi; Preîncălziți cuptorul la 200C/gaz 6/cuptor ventilator 180C. ridicați fripturile din marinată și uscați-le cu hârtie de bucătărie. Se strecoară marinada și ceapa, rezervându-le pe amândouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
3
Coaceți pâinile urmând instrucțiunile ambalajului.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
4
Încălziți o tigaie pentru a arde fierbinte, sezon și prăjiți friptura în loturi timp de 1-2 minute pe fiecare parte. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
5
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline în tigaie. Sfat în ceapă și prăjiți timp de 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
6
Se toarnă marinada, se adaugă puțină sare și se bulează pentru a reduce ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Înjumătățiți pâinile orizontal.
8
Stropiți părțile tăiate cu uleiul de măsline rămas. Pentru fiecare pâine, umpleți cu patru frunze de radicchio acoperite cu patru felii de friptură, niște ceapă și sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
9
Tăiați fiecare pâine în patru și serviți cu muștarul preferat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Ciabatta. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 48 de dolari.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Revista